Uniek & professioneel.

Maatwerk website laten maken.

Als je een website zoekt die jouw merk perfect vertaald, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een maatwerk website. Bij SLUX leveren we unieke, moderne WordPress websites voor onze klanten, en dat op een fullservice manier. Zo heb jij nergens omkijken naar!  

We leggen je graag meer uit over onze maatwerk websites, zoals de unieke voordelen, hoe het ontwikkelproces eruitziet en geven een inkijkje in enkele van onze recente projecten. Neem gerust direct contact met ons op voor vragen.

opgeleverde websites
0 +
weken doorlooptijd
0
klanten beoordelen ons met een
0
Maatwerk websites SLUX
De kracht van een maatwerk website.

De voordelen.

Uniek ontwerp.

Weerspiegelt jouw merkidentiteit, onderscheidt je van concurrenten en zorgt voor een herkenbare online aanwezigheid.

Specifieke Integraties.

Boekingssystemen, geavanceerde e-commerce of unieke interacties zijn, alles is mogelijk qua functies.

Betere SEO.

Geoptimaliseerde structuur en content verhogen zichtbaarheid, leidend tot betere zoekmachine rankings en meer verkeer.

Flexibiliteit.

Makkelijk aan te passen en uit te breiden, perfect voor evoluerende bedrijfsbehoeften en groei.

Lange Termijn Investering.

Hoewel initiële kosten hoger zijn, biedt het duurzame voordelen en minder toekomstige aanpassingen.

Conversie-Optimalisatie.

Afgestemde gebruikerspaden en interacties verhogen kans op klantacties, wat resulteert in hogere conversiepercentages.

Stapje voor stapje.

Het proces.

Kennismakingsgesprek.

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we jouw unieke wensen, bedrijfsdoelen en specifieke eisen in kaart. Dit is een cruciale eerste stap om te zorgen dat we volledig op één lijn zitten en om de basis te leggen voor een website die perfect past bij jouw visie en doelstellingen.

Offerte & Bevestiging.

Na het eerste gesprek werken we een gedetailleerde offerte uit. Hierin worden alle kosten, specificaties en geplande leverdata duidelijk uiteengezet. Na akkoord gaan we formeel van start met het project.

Design & Conceptualisering.

Op basis van het kennismakingsgesprek ontwikkelen we unieke ontwerpen en concepten die jouw merkidentiteit weerspiegelen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het visuele aspect, maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid en de journey van de bezoeker.

Ontwikkeling.

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, begint de technische fase. Hier zetten we het design om in een volledig functionele website. We zorgen voor een naadloze en responsieve ervaring, ongeacht het apparaat of platform waarop jouw bezoekers zich bevinden.

Integratie van Content.

Content is koning. In deze fase integreren we de door jou aangeleverde content, zoals teksten, afbeeldingen en video's. Als je hulp nodig hebt bij het creëren van hoogwaardige content, kunnen we hier ook ondersteuning in bieden.

Kwaliteitscontrole.

Voordat we de website lanceren, ondergaat deze een grondige kwaliteitscontrole. Hierbij testen we de site op verschillende apparaten en browsers en zorgen we ervoor dat alle functionaliteiten perfect werken. Eventuele bugs worden direct opgelost.

De Lancering.

Het moment waarop alles samenkomt. Na goedkeuring en kwaliteitscontrole wordt jouw website gelanceerd. We zorgen voor een soepele overgang zodat jouw bezoekers vanaf dag één een optimale ervaring hebben.

Ondersteuning & Webcare.

Ook na de lancering staan we voor je klaar. Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Ons team is slechts een berichtje verwijderd. Daarnaast zorgen we periodiek voor technische updates en onderhoud om jouw website op zijn best te houden.
1
2
3
4
5
6
7
8
Waar je vanuit kan gaan.

Onze zekerheden.

Fullservice.

Wij nemen al het werk uit jouw handen, zodat jij je kunt focussen op wat je het beste en liefste doet.

Google Tools Integratie.

Volledige integratie met Google Analytics en Google Search Console voor diepgaande website-analyse en prestatiebewaking.

SEO Ready.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines vanaf de start, waardoor je beter zichtbaar bent voor potentiële klanten.

Responsiveness.

Perfect weergegeven op elk apparaat, van desktops tot smartphones, voor een consistente gebruikerservaring.

Snelheidsoptimalisatie.

Razendsnelle laadtijden en soepele prestaties, wat bijdraagt aan betere gebruikerservaring en SEO.

Gebruikerservaring.

Intuïtieve navigatie en design zorgen voor een plezierige en doelgerichte ervaring voor je bezoekers.

Waar wij mee werken.

Software.

WordPress logo
Logo Woocommerce
RankMath logo
Logo Mailchimp
Net uit de fabriek.

Ons werk.

Project GvW

Rijschool Gijs van Wijk.

Maatwerk rijlessen ontmoeten maatwerk webdesign. Sinds hun oprichting heeft Rijschool Gijs van Wijk altijd gestreefd naar uitmuntendheid in hun vak. Die toewijding zien we nu ook in hun online aanwezigheid. Benieuwd hoe zij hun jarenlange ervaring en passie hebben geïntegreerd in een uniek digitaal platform? Ontdek het verhaal achter hun website en de rit naar digitaal succes in onze uitgebreide case.

Klant aan het woord.

Geen review beschikbaar.

Numberwise.

Bij Numberwise draait alles om het evenwicht tussen hoogwaardige accountancy en geavanceerde digitale oplossingen. Dit project weerspiegelt de perfecte samengang van financiële expertise en digitale efficiëntie. Geïnteresseerd in hoe wij hun merk hebben vertaald naar een indrukwekkende online aanwezigheid in de vorm van een website? Lees meer over dit project en laat je inspireren!

Klant aan het woord.

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering was de samenwerking ontzettend fijn. Calvin begreep direct welke ontwerprichting paste bij de huisstijl en het eerste ontwerp was daardoor eigenlijk direct zoals ik het wilde. In de periode daarna hebben we de puntjes op de i gezet waarbij Calvin aan een half woord genoeg had om de aanpassingen door te voeren. Ik ben ontzettend blij en trots op het eindresultaat!

Mr. Rob Stone

Mr. Rob Stone.

De Caribische smaken en sferen, nu geserveerd op het digitale platform. Mr. Rob Stone, een chefkok met een passie voor catering, heeft een online plek gecreëerd die net zo smaakvol is als zijn gerechten. Of het nu gaat om grootschalige events of intieme bijeenkomsten, zijn culinaire kunsten schitteren nu ook op het web. Wil je proeven van zijn digitale transformatie? Duik in het verhaal achter de website en ervaar hoe culinaire kunst en webdesign samenkomen in onze gedetailleerde case.

Mr. Rob Stone icon

Klant aan het woord.

Ik bestempel mezelf als een leek. Maar door de manier van benaderen, de goede en op maat gegeven uitleg/werkinstructies heb ik mij nooit als een leek gevoeld. Zo heb ik zelf ook het gevoel gekregen dat ik iets heb bij kunnen dragen aan het eindresultaat. Waar ik niet altijd snel en doortastend heb gehandeld heeft Slux dit wel gedaan. Zodoende ben ik altijd meegenomen of aangehaakt gebleven tijdens het proces. Het eindresultaat is top en past gevoelsmatig voor 100% zowel bij mij persoonlijk als bij mijn bedrijfsconcept. Thanks Slux, you did great!

OrganizeWise card afbeelding

OrganizeWise.

Organiseren is meer dan alleen ruimte creëren. Bij OrganizeWise betekent het bieden van duurzame, gestructureerde oplossingen die blijvende impact hebben. Sinds de oprichting door Joyce Farla, is OrganizeWise een organisatie dat hun expertise in efficiëntie en structuur sterk naar buiten draagt. Benieuwd hoe we hun unieke aanpak en deskundigheid hebben vertaald naar een moderne website? Ontdek hun digitale transformatie en de sleutels tot hun online succes in onze uitgebreide case.

Klant aan het woord.

Mijn ervaring met SLUX, die mijn website heeft gebouwd, was uitstekend dankzij de fijne samenwerking, waardevolle adviezen en het opleveren van een indrukwekkende site die perfect mijn visie weerspiegelt.

Dissabrand sfeer card

Dissabrand.

Wanneer branding, verpakking en content creatie samenkomen, ontstaat er iets magisch. Dissabrand, gevestigd in Lienden en trots designpartner van SLUX, heeft nu een online platform dat hun creatieve flair en expertise viert. Elk project, elk design en elk detail straalt nu op het web. Benieuwd naar de magie naar deze digitale magie? Duik in hun boeiende verhaal en ontdek hoe Dissabrand zijn stempel drukt in de digitale designwereld in onze uitgebreide case.

Dissabrand icon

Klant aan het woord.

Mijn samenwerking met SLUX is uitstekend. Zowel mijn eigen website als websites voor mijn klanten zijn bij SLUX gemaakt. SLUX biedt de juiste service, geeft handige tips en denkt écht mee. Ik ben heel blij met het resultaat!

JA! Financiele planning sfeer card

JA! Financiële Planning.

Financiële planning, een cruciaal aspect van ieders leven, vraagt om een deskundige touch. JA! Financiële Planning biedt nu niet alleen persoonlijke financiële oplossingen, maar ook een op maat gemaakte online ervaring. Met een AFM-vergunning en een breed scala aan diensten, is hun website het toonbeeld van financiële deskundigheid. Nieuwsgierig hoe ze hun expertise hebben getransformeerd naar een digitale omgeving? Ontdek hun verhaal en de financiële reis online in onze diepgaande case.

Klant aan het woord.

Met het maken van mijn Website ben ik via Dissabrand – Alicia Peters (huisstijl etc) terecht gekomen bij SLUX. Als eenmanszaak komt er best veel op je af om een goede duidelijke website op te zetten. Mijn werk is in de financiele advies wereld dus alles moet stipt zijn en kloppen binnen regels AFM. SLUX/Calvin heeft me prima op gang gehouden door dingen voor te werken, schema uit te zetten, Planning bewaken, foto’s bewerken, teksten controleren etc etc. Zeeer tevreden!

Niet de onbelangrijkste vraag.

Kosten van een professionele maatwerk website.

De kosten van een maatwerk website variëren sterk, net zoals de unieke eisen en wensen van elk project. Van eenvoudige single-page sites tot uitgebreide platformen met geavanceerde functies zoals boekingssystemen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarbij kunnen integraties die positief bijdragen aan SEO, zoals geoptimaliseerde content, snel ladende pagina’s en mobiele responsiviteit, ook variëren in ontwikkelingscomplexiteit en kosten. Daarnaast speelt webcare een essentiële rol in het waarborgen van de functionaliteit en veiligheid van de site na oplevering. Precies om die reden is maatwerk echt maatwerk: elk aspect van de website, inclusief onderhoud en support, wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften en budget.

Voor een accurate en gedetailleerde kosteninschatting, gebaseerd op jouw wensen en eisen, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om een offerte samen te stellen die zowel recht doet aan jouw visie als aan de functionaliteit die je nodig hebt.

SLUX maatwerk websites
Het vragenuurtje.

Veelgestelde vragen.

Het tijdsbestek varieert afhankelijk van de complexiteit en specificaties van het project. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige tijdsinschatting. Gemiddeld zien we een doorlooptijd van 4-6 weken.

Ja, al onze maatwerk websites zijn responsief ontworpen om optimaal te functioneren op alle apparaten, inclusief mobiele telefoons en tablets.

Een InStap website is gebaseerd op een door ons ontworpen thema en is bedoeld voor snelle lancering, terwijl een maatwerk website volledig op jouw unieke wensen en eisen wordt afgestemd.

Ja, wij bieden na de lancering ondersteuning via ons webcare pakket, wat ervoor zorgt dat jouw website up-to-date en beveiligd blijft.

Absoluut. Door webcare af te sluiten, zijn de kosten uiteindelijk lager dan wanneer de aangeboden diensten los worden aangekocht per uur.

Ja, we bouwen onze maatwerk websites met toekomstige uitbreidbaarheid in gedachten, zodat nieuwe functionaliteiten gemakkelijk kunnen worden toegevoegd.

Vanuit de wandelgangen.

Klantervaringen.

Robbert Blokland | Mr. Rob Stone
Lees verder
Ik bestempel mezelf als een leek. Maar door de manier van benaderen, de goede en op maat gegeven uitleg/werkinstructies heb ik mij nooit als een leek gevoeld. Zo heb ik zelf ook het gevoel gekregen dat ik iets heb bij kunnen dragen aan het eindresultaat. Waar ik niet altijd snel en doortastend heb gehandeld heeft Slux dit wel gedaan. Zodoende ben ik altijd meegenomen of aangehaakt gebleven tijdens het proces. Het eindresultaat is top en past gevoelsmatig voor 100% zowel bij mij persoonlijk als bij mijn bedrijfsconcept. Thanks Slux, you did great!
Evelien Pol | Organited
Lees verder
SLUX heeft mijn website ontwikkeld. Binnen een no time een helder en duidelijk concept. Het eindresultaat is perfect en kijk ik terug op een fijne samenwerking, een aanrader.
Rayen Bindraban | ReAT BV
Lees verder
Vanaf het eerste moment een goed gevoel, dit is verder gegroeid naarmate we verder samen werkten aan het voltooien van mijn website. Wordt meegedacht en komt zin afspraken altijd na.

Contact.