InStap website. 

Goedkope website laten maken.

Elke website die wij creëren, staat stevig op een fundament van zekerheden. Voor sommigen is onze budgetvriendelijke InStap website de ideale keuze, terwijl anderen juist baat hebben bij een maatwerk website die perfect aansluit bij hun specifieke behoeften. Ongeacht de keuze, onze webcare staat klaar om te zorgen voor onderhoud, hosting en continue optimalisatie. We duiken nu dieper in op InStap websites. We belichten de unieke voordelen, het ontwikkelproces, en beschikbare upgrades voor jouw website. Je kan tot slot gemakkelijk de website zelf samenstellen en direct jouw prijs berekenen.

0 +
Ontworpen templates
0 ,-
Actie loopt tot 31 januari
(ter waarde van €1475,-)
0
Dagen doorlooptijd

De kracht van een InStap website.

De voordelen.

Kostenefficiënt.

Bespaar aanzienlijk op kosten met hoogwaardige functionaliteiten; de ideale balans tussen prijs en kwaliteit.

Snelle oplevering.

Binnen no-time online; versnel je marktintrede en begin direct met het aanspreken van je doelgroep.

Zelf samenstellen.

Jij selecteert de gewenste bouwblokken, wij zetten ze om in een eigen website in jouw huisstijl.

Gebruiksvriendelijk.

Een gestroomlijnde template die naadloos en precies uitvoert wat het moet doen, zonder overbodige complicaties.

Transparantie.

Een helder proces van start tot finish. Wat je ziet is precies wat je krijgt, zonder verborgen kosten.

Aanpasbaar.

Flexibel in ontwerp; wissel templates, pas aan wanneer je een nieuwe uitstraling wilt of behoeften veranderen.

Stapje voor stapje.

Het proces.

Aanvragen website.

Begin jouw online avontuur door je aan te melden voor een gloednieuwe InStap website. Ons team staat klaar om jouw digitale visie tot leven te brengen.

Kennismakingsgesprek.

Onze eerste ontmoeting draait om jou! We bespreken jouw wensen, verwachtingen en doelen. Na ons gesprek ontvang je een gedetailleerde lijst waarin je jouw specifieke voorkeuren en noodzakelijke gegevens voor de site kunt opgeven.

Specificeren Layout.

Je hebt de regie over hoe jouw website eruit komt te zien. Met de eerder verstrekte lijst help je ons de perfecte lay-out te creëren die past bij jouw merk en visie.

Opzetten van de Website.

Ons team gaat aan de slag met het bouwen van jouw website. Alle technische en visuele elementen worden zorgvuldig geplaatst om een naadloze gebruikerservaring te garanderen.

Integratie van Content.

Je verhaal verdient een podium. Of je nu zelf jouw content wilt toevoegen of ons team inschakelt om dit voor je te doen, we zorgen ervoor dat jouw boodschap helder en aantrekkelijk wordt gepresenteerd.

WordPress Training.

Geen zorgen als je nieuw bent in de wereld van websitebeheer! Wij bieden een uitgebreide training over WordPress, zodat je met vertrouwen aanpassingen kunt maken en jouw website kunt bijwerken.

De Lancering.

Het moment waarop alles samenkomt. Na jouw goedkeuring gaat jouw website live. Maak je klaar om jouw online aanwezigheid aan de wereld te tonen!

Ondersteuning & Webcare.

Ook na de lancering staan we voor je klaar. Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Ons team is slechts een berichtje verwijderd. Daarnaast zorgen we periodiek voor technische updates en onderhoud om jouw website op zijn best te houden.
1
2
3
4
5
6
7
8

Waar wij mee werken.

Software.

WordPress logo
Logo Woocommerce
RankMath logo
Logo Mailchimp

Extra opties om toe te voegen.

Upgrades.

Copy writing.

Professioneel geschreven teksten die de boodschap van je merk effectief overbrengen en bezoekers betrokken houden.

Afbeeldingen.

Hoogwaardige, rechtenvrije afbeeldingen die de inhoud verrijken, de aandacht trekken en je merkidentiteit ondersteunen.

Blog.

Een platform voor regelmatige updates, kennisdeling en betrokkenheid; versterkt SEO en bindt je doelgroep.

Live chat.

Directe, real-time ondersteuning voor bezoekers; verhoogt klanttevredenheid en conversieratio's op de site.

Privacy & cookies.

Een transparante verklaring gebaseerd op best practices, die uitlegt hoe we omgaan met gegevens en cookiegebruik.

Meertaligheid.

Maak je website toegankelijk voor een wereldwijd publiek door ondersteuning van meerdere talen.

Wij laten je niet aan je lot over.

Webcare.

Bij het kiezen van een Instap Website kies je voor kwaliteit en gemoedsrust. En om die kwaliteit te waarborgen, is het afnemen van onze webcare geen optie, maar een essentieel onderdeel. Want een website verdient continue zorg en aandacht.

Wat omvat onze Webcare?

  • Onderhoud: Een website die altijd actueel en soepel loopt. Wij regelen het voor je.

  • Hosting: Snelle en betrouwbare hosting zorgt ervoor dat jouw website altijd in de lucht is.

  • Beveiliging: Een veilige website is essentieel. We houden de wacht en zorgen voor up-to-date beveiliging.

  • Monitoring: Door het nauwlettend volgen van de statistieken van jouw website, sporen we tijdig problemen op en grijpen we in waar nodig.

Ons team zet zich volledig in voor jouw website. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar meer? Voel je vrij om contact met ons op te nemen of een kijkje te nemen bij onze webcare mogelijkheden.

Websites SLUX

Een sneak peak.

Jouw InStap website samenstellen.

Wil je een concrete voorstelling van hoe jouw toekomstige website eruit kan zien? Ontdek dan onze zorgvuldig ontworpen template. Deze is gemaakt met de moderne gebruiker in gedachten: intuïtief, responsief en geoptimaliseerd voor alle apparaten.

Via de onderstaande knop krijg je direct toegang tot de template website. Daar kun je niet alleen de algemene lay-out en het ontwerp bekijken, maar ook de verschillende bouwblokopties vanuit het menu ervaren. Elk bouwblok is flexibel en ontworpen om zowel visueel aantrekkelijk als functioneel te zijn. Een van de unieke kenmerken van onze template is dat je elke optie kunt combineren per bouwblok, zodat je echt een gepersonaliseerde ervaring kunt creëren voor jouw bezoekers.

Duik erin, verken de mogelijkheden en zie jouw nieuwe website in jouw huisstijl voor je. En mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op!

Weet direct waar je aan toe bent.

Bereken jouw prijs.

Webcare *
Upgrades
Totaal prijs (ex. btw.):
0.00
,-
Naam *
Email *
Telefoonnummer
Organisatie

Het vragenuurtje.

Veelgestelde vragen.

Een InStap website biedt je een directe, eenvoudige en effectieve online aanwezigheid, zonder de complexiteit van maatwerk.

Ja, het afnemen van webcare is essentieel voor InStap websites. Dit zorgt voor de kwaliteit, veiligheid en prestatie van je site.

Absoluut! Terwijl je bedrijf groeit, kan je website meegroeien. Er zijn diverse upgrades en aanpassingen mogelijk.

Wij nemen alles voor je uit handen, dus ook de installatie en alles wat daarbij komt kijken. Bij WIX en STRATO moet je dit allemaal zelf doen, wat tijd en moeite kost. Je hoeft bij ons enkel te kiezen wat je wilt, wij regelen de rest.

Geen probleem! Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele aanpassingen, updates of andere wensen.

InStap websites zijn ontworpen voor bedrijven en ondernemers die snel en effectief online willen zijn, zonder de noodzaak voor uitgebreid maatwerk.

Een greep uit onze samenwerkingen.

Onze klanten.

Mr.-Rob-Stone-zwart-logo
Organited
JA! Financiele Planning logo
Logo Bouwbedrijf Van der Helden
VH-Training-logo

Vanuit de wandelgangen.

Klantervaringen.

Robbert Blokland | Mr. Rob Stone
Lees verder
Ik bestempel mezelf als een leek. Maar door de manier van benaderen, de goede en op maat gegeven uitleg/werkinstructies heb ik mij nooit als een leek gevoeld. Zo heb ik zelf ook het gevoel gekregen dat ik iets heb bij kunnen dragen aan het eindresultaat. Waar ik niet altijd snel en doortastend heb gehandeld heeft Slux dit wel gedaan. Zodoende ben ik altijd meegenomen of aangehaakt gebleven tijdens het proces. Het eindresultaat is top en past gevoelsmatig voor 100% zowel bij mij persoonlijk als bij mijn bedrijfsconcept. Thanks Slux, you did great!
Evelien Pol | Organited
Lees verder
SLUX heeft mijn website ontwikkeld. Binnen een no time een helder en duidelijk concept. Het eindresultaat is perfect en kijk ik terug op een fijne samenwerking, een aanrader.
Rayen Bindraban | ReAT BV
Lees verder
Vanaf het eerste moment een goed gevoel, dit is verder gegroeid naarmate we verder samen werkten aan het voltooien van mijn website. Wordt meegedacht en komt zin afspraken altijd na.

Contact.