Professionele WordPress websites voor elk budget.

Website laten maken Zuid-Holland.

Bij een website laten maken in Zuid-Holland zijn er een aardig aantal opties maar ook zaken waar je rekening mee moet houden. Bij SLUX ben je aan het juiste adres, want wij hebben hier alles gemakkelijk voor je op een rijtje gezet. Zo bekijken we de verschillende opties, namelijk goedkopere InStap websites en unieke maatwerk websites. We vertellen je daarnaast graag over onze zekerheden bij elk website en  welke kosten je kan verwachten. Het succes van je website hangt af van zichtbaarheid in zoekresultaten, bereikt met slimme online marketing en SEO. Daarnaast zijn betrouwbare hosting en regelmatig onderhoud essentieel voor een soepele, veilige online ervaring, wat wij leveren met onze webcare. Neem gerust direct contact met ons op voor verdere vragen.

Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
Beoordeling
0

Betaalbaar & snel.

InStap website laten maken in Zuid-Holland.

Als je een goedkope website wilt laten maken in Zuid-Holland of simpelweg een snel online visitekaartje wilt, dan zijn onze InStap websites de ideale keus voor jou. Wij hebben namelijk acht InStap websites voor verschillende branches ontworpen en gebouwd, zoals De Vakman & De Rijschool.  InStap websites bieden een aantal voordelen:

  • Budgetvriendelijk
  • Snelle oplevering
  • Zorgeloze ervaring

Je kan gemakkelijk demo’s van de InStap websites bekijken en jouw prijs in de handige rekenmachine berekenen. Elke thema kan in principe voor elk bedrijf gebruikt worden doordat deze in de huisstijl wordt opgeleverd. SLUX neemt de gehele opzet en lancering voor haar rekening. Elke website is SEO-geoptimaliseerd en biedt een solide basis voor online vindbaarheid. Geïnteresseerd? Neem gerust een kijkje bij onze ontworpen InStap websites en ervaar een demo!

Instap website laten maken Zuid-Holland
Maatwerk website laten maken Zuid-Holland

Uniek & professioneel.

Maatwerk website laten maken in Zuid-Holland.

Een maatwerk website laten maken in Zuid-Holland zorgt voor een unieke online ervaring. Bij SLUX designen en bouwen wij een maatwerk website vanaf een blanco canvas. Dit doen wij aan de hand van jouw wensen, eisen en huisstijl. Zo is een maatwerk website laten maken ook echt maatwerk en dit draagt positief bij aan de gebruikerservaring van de bezoekers. We zetten nog even kort de drie grootste voordelen van een maatwerk website op een rijtje:

  • Uniek karakter
  • Specifieke functies en integraties
  • Goed te optimaliseren voor marketingcampagnes

Deze op maat gemaakte oplossingen zijn perfect voor organisaties die behoefte hebben aan een website die volledig is afgestemd op hun specifieke wensen. Wil je meer weten over onze maatwerk websites? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Onze zekerheden bij elke website.

Waarom een website laten maken bij SLUX?

Fullservice.

Wij nemen al het werk uit jouw handen, zodat jij je kunt focussen op wat je het beste en liefste doet.

Google Tools Integratie.

Volledige integratie met Google Analytics en Google Search Console voor diepgaande website-analyse en prestatiebewaking.

SEO Ready.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google vanaf de start, waardoor je beter zichtbaar bent voor potentiële klanten.

Responsiveness.

Perfect weergegeven op elk apparaat, van desktops tot smartphones, voor een consistente gebruikerservaring.

Snelheidsoptimalisatie.

Razendsnelle laadtijden en soepele prestaties, wat bijdraagt aan betere gebruikerservaring en SEO.

Gebruikerservaring.

Intuïtieve navigatie en design zorgen voor een plezierige en doelgerichte ervaring voor je bezoekers.

Stapje voor stapje.

Het proces.

Kennismakingsgesprek.

In dit eerste contact bespreken we jouw wensen. Of je nu een unieke maatwerk website of een van onze zorgvuldig ontworpen InStap website thema's kiest, wij zorgen dat jouw verwachtingen duidelijk zijn en lichten toe hoe we deze kunnen vervullen.

Offerte & Bevestiging.

Na ons overleg ontvang je een offerte, op maat gemaakt voor jouw maatwerk website. Bij een InStap website kan je gemakkelijk zelf de prijs berekenen. Bij instemming gaan we over naar de volgende stap.

Design & Conceptualisering.

Voor maatwerk creëren we een uniek ontwerp en vragen je feedback. Bij een instapwebsite selecteer je het gewenste thema uit onze eigen ontwerpen.

Ontwikkeling.

Nu brengen we jouw website tot leven. Of het nu gaat om het realiseren van het maatwerk ontwerp of het personaliseren van je gekozen thema, de technische aspecten worden nauwgezet uitgewerkt.

Integratie van Content.

Jouw content, zoals teksten, afbeeldingen en multimedia, wordt geïntegreerd, passend bij het design en de functionaliteit van jouw specifieke keuze.

Kwaliteitscontrole.

Voorafgaand aan de lancering, testen we uitvoerig. Of het nu een maatwerk site of instapmodel is, we garanderen topkwaliteit op alle apparaten.

De Lancering.

Na goedkeuring is het tijd om te gaan lanceren. Jouw website, uniek maatwerk of op basis van een van onze thema's, is nu online en toegankelijk voor iedereen.

Ondersteuning & Nazorg.

Na de lancering staan we klaar. Of je nu koos voor maatwerk of een instapmodel, we bieden ondersteuning, updates en verdere aanpassingen naar wens.
1
2
3
4
5
6
7
8

Waar wij mee werken.

Software.

WordPress logo
Logo Woocommerce
RankMath logo
Logo Mailchimp

Net uit de fabriek.

Ons werk.

Numberwise.

Bij Numberwise draait alles om het evenwicht tussen hoogwaardige accountancy en geavanceerde digitale oplossingen. Dit project weerspiegelt de perfecte samengang van financiële expertise en digitale efficiëntie. Geïnteresseerd in hoe wij hun merk hebben vertaald naar een indrukwekkende online aanwezigheid in de vorm van een website? Lees meer over dit project en laat je inspireren!

Klant aan het woord.

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering was de samenwerking ontzettend fijn. Calvin begreep direct welke ontwerprichting paste bij de huisstijl en het eerste ontwerp was daardoor eigenlijk direct zoals ik het wilde. In de periode daarna hebben we de puntjes op de i gezet waarbij Calvin aan een half woord genoeg had om de aanpassingen door te voeren. Ik ben ontzettend blij en trots op het eindresultaat!

Organited.

De kunst van organiseren, nu ook digitaal te ervaren. Organited, een persoonlijke organizer, biedt nu online oplossingen voor thuis, werk of persoonlijke behoeften. Hun website is een weerspiegeling van hun missie om rust, controle en efficiëntie te brengen in het dagelijks leven. Benieuwd hoe ze structuur en orde hebben geïntroduceerd in de digitale wereld? Ontdek hun aanpak en de transformatie naar een georganiseerde online aanwezigheid in onze uitgebreide case.

Klant aan het woord.

SLUX heeft mijn website ontwikkeld. Binnen een no time een helder en duidelijk concept. Het eindresultaat is perfect en kijk ik terug op een fijne samenwerking, een aanrader.

VH-Promotie.

Relatiegeschenken komen tot leven in het digitale tijdperk. VH-Promotie, met drie decennia ervaring, heeft nu een website die zowel hun geschiedenis als hun innovatieve kijk op branding viert. Elk geschenk, elke promotie en elk detail is nu binnen handbereik. Benieuwd hoe ze hun uitgebreide kennis en passie hebben verweven in een modern online platform? Duik in de case en ervaar hoe VH-Promotie hun merk opnieuw definieert in de digitale wereld.

VH-Promotie en VH-Training icon

Klant aan het woord.

Het Team van Slux is zeer betrokken en geduldig geweest met ons project. Ze weten precies datgene te vertalen met het maken van onze site waar we voor willen staan. De nazorg en betrokkenheid is professioneel. Het abonnement die we erbij genomen hebben is top. Geen omkijken meer. Ga zo door!

JA! Financiele planning sfeer card

JA! Financiële Planning.

Financiële planning, een cruciaal aspect van ieders leven, vraagt om een deskundige touch. JA! Financiële Planning biedt nu niet alleen persoonlijke financiële oplossingen, maar ook een op maat gemaakte online ervaring. Met een AFM-vergunning en een breed scala aan diensten, is hun website het toonbeeld van financiële deskundigheid. Nieuwsgierig hoe ze hun expertise hebben getransformeerd naar een digitale omgeving? Ontdek hun verhaal en de financiële reis online in onze diepgaande case.

Klant aan het woord.

Met het maken van mijn Website ben ik via Dissabrand – Alicia Peters (huisstijl etc) terecht gekomen bij SLUX. Als eenmanszaak komt er best veel op je af om een goede duidelijke website op te zetten. Mijn werk is in de financiele advies wereld dus alles moet stipt zijn en kloppen binnen regels AFM. SLUX/Calvin heeft me prima op gang gehouden door dingen voor te werken, schema uit te zetten, Planning bewaken, foto’s bewerken, teksten controleren etc etc. Zeeer tevreden!

OrganizeWise card afbeelding

OrganizeWise.

Organiseren is meer dan alleen ruimte creëren. Bij OrganizeWise betekent het bieden van duurzame, gestructureerde oplossingen die blijvende impact hebben. Sinds de oprichting door Joyce Farla, is OrganizeWise een organisatie dat hun expertise in efficiëntie en structuur sterk naar buiten draagt. Benieuwd hoe we hun unieke aanpak en deskundigheid hebben vertaald naar een moderne website? Ontdek hun digitale transformatie en de sleutels tot hun online succes in onze uitgebreide case.

Klant aan het woord.

Mijn ervaring met SLUX, die mijn website heeft gebouwd, was uitstekend dankzij de fijne samenwerking, waardevolle adviezen en het opleveren van een indrukwekkende site die perfect mijn visie weerspiegelt.

Project Bouwbedrijf Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden.

Bouwen gaat verder dan alleen stenen en cement. Bij Bouwbedrijf Van der Helden betekent het creëren van duurzame oplossingen die generaties lang meegaan. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1970, hebben ze nu een online platform dat hun vakmanschap en toewijding aan hoge kwaliteit weerspiegelt. Benieuwd hoe we hun rijke erfenis en expertise hebben vertaald naar een moderne website? Ontdek hun digitale reis en de bouwstenen van hun online succes in onze uitgebreide case.

Van der helden icoon

Klant aan het woord.

SLUX heeft onze bedrijfswebsite van Aannemersbouwbedrijf Van der Helden BV vernieuwd en daarbij absoluut een prachtig resultaat geleverd. Het project verliep erg soepel en professioneel. Wij raden SLUX zeer zeker aan!

Vanuit de wandelgangen.

Klantervaringen.

Robbert Blokland | Mr. Rob Stone
Lees verder
Ik bestempel mezelf als een leek. Maar door de manier van benaderen, de goede en op maat gegeven uitleg/werkinstructies heb ik mij nooit als een leek gevoeld. Zo heb ik zelf ook het gevoel gekregen dat ik iets heb bij kunnen dragen aan het eindresultaat. Waar ik niet altijd snel en doortastend heb gehandeld heeft Slux dit wel gedaan. Zodoende ben ik altijd meegenomen of aangehaakt gebleven tijdens het proces. Het eindresultaat is top en past gevoelsmatig voor 100% zowel bij mij persoonlijk als bij mijn bedrijfsconcept. Thanks Slux, you did great!
Evelien Pol | Organited
Lees verder
SLUX heeft mijn website ontwikkeld. Binnen een no time een helder en duidelijk concept. Het eindresultaat is perfect en kijk ik terug op een fijne samenwerking, een aanrader.
Rayen Bindraban | ReAT BV
Lees verder
Vanaf het eerste moment een goed gevoel, dit is verder gegroeid naarmate we verder samen werkten aan het voltooien van mijn website. Wordt meegedacht en komt zin afspraken altijd na.

Niet de onbelangrijkste vraag.

Kosten van een website laten bouwen in Zuid-Holland.

Een website laten maken in Zuid-Holland is meer dan alleen een kostenpost; het is een investering in de digitale toekomst van je bedrijf. Naast het initiële ontwerp en de ontwikkeling moet je ook rekening houden met de kosten voor onderhoud, updates, SEO-strategieën en contentbeheer om je website up-to-date en relevant te houden. Kies voor een partner die transparantie biedt in kosten en een duidelijk beeld geeft van wat je kunt verwachten, zodat je website een waardevol instrument wordt voor bedrijfsgroei. Wij drukken altijd op het hart om eerst goed te bedenken wat je zou willen en wat je daarvoor over hebt.

Een aanbieder die voor €100,- een complete website hoef je overigens niet veel van te verwachten. Je krijgt immers vaak naar waarde. Pas hierop je verwachtingen aan. Wij hebben een lijstje voor je gemaakt met gemiddelde geschatte kosten voor veelgebruikte onderdelen van een website gebaseerd op WordPress zonder online marketing. Wil jij een vrijblijvend gesprek om de kosten in kaart te brengen voor jouw website? Neem contact met ons op!

Vaste kosten website

Variabele kosten website

Website laten maken SEO Zuid-Holland

Meer bezoekers met online marketing.

SEO: een website laten maken in Zuid-Holland die hoog in Google komt.

Na het bouwen en lanceren van een sterke website begint de volgende fase. Je wil bezoekers naar je websites krijgen zodat deze kunnen converteren naar klanten. Al onze websites zijn standaard voorzien van SEO op de bestaande pagina’s. Zo komen deze pagina’s al netjes in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en ben je hierop vindbaar. Echter is het vaak noodzakelijk om een andere vorm van marketing toe te passen om meer bezoekers aan te trekken. Bij SLUX hebben we drie vormen van online marketing om jou hoger te laten komen in Google:

SLUX helpt je graag bij het online groeien van jouw onderneming na de lancering van jouw website. 

Wij laten je niet aan je lot over.

Webcare: onderhoud en hosting voor jouw website.

Bij een website laten maken, staat kwaliteit en gemoedsrust voorop. Om deze kwaliteit te waarborgen, raden we sterk aan om gebruik te maken van onze webcare diensten. Deze zijn niet alleen ontworpen om je website optimaal te laten functioneren, maar het zorgt er ook voor dat jij je vooral bezig kan houden met jouw organisatie.

Wat omvat onze webcare?

  • Onderhoud: Een website die altijd actueel en soepel loopt. Wij regelen het voor je.

  • Hosting: Snelle en betrouwbare hosting zorgt ervoor dat jouw website altijd in de lucht is.

  • Beveiliging: Een veilige website is essentieel. We houden de wacht en zorgen voor up-to-date beveiliging.

  • Monitoring: Door het nauwlettend volgen van de statistieken van jouw website, sporen we tijdig problemen op en grijpen we in waar nodig.

Ons team zet zich volledig in voor jouw website. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar meer? Voel je vrij om contact met ons op te nemen of een kijkje te nemen bij onze webcare mogelijkheden.

Website laten maken onderhoud hosting Zuid-Holland

Het vragenuurtje.

Veelgestelde vragen.

De tijd die nodig is om een website te ontwikkelen kan variëren afhankelijk van het type website en de complexiteit van de vereisten. Een eenvoudige InStap website kan binnen een paar dagen klaar zijn, terwijl een volledig op maat gemaakte website meerdere weken kan vergen. Wij zullen samen met jou een realistische tijdlijn opstellen gebaseerd op jouw specifieke behoeften.

Absoluut, we bouwen onze websites op gebruiksvriendelijke content management systemen WordPress. Je ontvangt training over hoe je inhoud kunt toevoegen en wijzigen. Voor complexere updates staan wij altijd klaar om je te ondersteunen.

Ja, het is essentieel dat je website op alle apparaten goed werkt. Wij zorgen ervoor dat jouw website responsief is en een optimale gebruikerservaring biedt op zowel desktops, tablets als smartphones.

We implementeren basis SEO-principes tijdens het bouwen van jouw website, inclusief optimalisatie van titels, metabeschrijvingen, en alt-teksten voor afbeeldingen. We kunnen ook geavanceerde SEO-diensten aanbieden om de online zichtbaarheid verder te verbeteren.

Wij bieden technische ondersteuning en onderhoudsplannen aan om ervoor te zorgen dat jouw website soepel blijft draaien. Dit is onderdel van onze webcare. In het geval van technische problemen zijn wij beschikbaar om snel te reageren en oplossingen te bieden.

WordPress is gebruiksvriendelijk en aanpasbaar, ideaal voor SEO en biedt een breed scala aan thema’s en plugins. Dit geeft je de vrijheid om jouw website te personaliseren en tegelijkertijd jouw zichtbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

Een professionele website verhoogt je geloofwaardigheid, is altijd toegankelijk voor klanten, dient als jouw digitale marketingplatform en verbetert jouw online zichtbaarheid, wat essentieel is voor bedrijfsgroei.

Contact.