Wat is Pushbericht?

Een pushbericht is een korte mededeling die naar een apparaat wordt gestuurd, meestal via een internetverbinding. Pushberichten worden vaak gebruikt door apps en websites om gebruikers op de hoogte te stellen van nieuwe content of andere relevante informatie.

Pushberichten kunnen worden ontvangen op verschillende soorten apparaten, zoals smartphones, tablets en computers. Ze worden meestal weergegeven als een kleine melding in het scherm van het apparaat, of als een geluidssignaal. Sommige pushberichten kunnen ook leiden tot een melding op het startscherm van het apparaat, zodat de gebruiker de melding kan zien zonder dat de app hoeft te worden geopend.

Pushberichten kunnen worden gebruikt voor allerlei doeleinden, zoals het verzenden van nieuwsberichten, het aanbieden van kortingen of het geven van herinneringen. Sommige mensen vinden pushberichten handig, terwijl anderen ze als storend ervaren. Daarom kun je pushberichten vaak uitzetten of aanpassen in de instellingen van je apparaat of apps.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.