Wat is Page title?

Een page title is de titel die wordt weergegeven in de tabbladen van een browser of in de lijst met favorieten van een gebruiker. Het is ook de titel die wordt weergegeven in de zoekresultaten van zoekmachines als mensen zoeken naar websites met bepaalde zoektermen.

Page titles zijn belangrijk omdat ze helpen om mensen naar een website te leiden en om te laten zien wat een bepaalde pagina bevat. Ze zijn ook belangrijk voor zoekmachines, omdat ze helpen om te bepalen wat een bepaalde pagina bevat en hoe relevant die is voor bepaalde zoektermen.

Page titles kunnen worden opgegeven in de HTML-code van een website met behulp van de <title>-tag. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat page titles duidelijk, relevant en uniek zijn, zodat ze mensen naar een website leiden en om ervoor te zorgen dat zoekmachines de pagina goed begrijpen en kunnen indexeren.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.