Wat is Lightbox?

Een lightbox is een soort pop-up of overlayscherm dat wordt gebruikt op websites om bepaalde content te presenteren, meestal afbeeldingen of videoclips. Lightboxes worden vaak gebruikt om bezoekers te laten interacteren met de content op een website op een manier die niet storend is voor de rest van de website.

Lightboxes werken door de achtergrond van de webpagina te verduisteren en de geselecteerde content centraal op het scherm weer te geven, waardoor de bezoeker de aandacht kan vestigen op de content zonder afgeleid te worden door andere elementen op de pagina. Lightboxes kunnen ook worden gebruikt om formulieren of andere interactieve elementen weer te geven op een website.

Lightboxes kunnen worden geïmplementeerd met behulp van JavaScript of andere webtechnologieën en zijn een handige manier om bepaalde content op een website op een gebruiksvriendelijke manier te presenteren.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.