Wat is Huisstijl?

Een huisstijl is een verzameling richtlijnen die worden gebruikt om de uitstraling van een bedrijf of organisatie te bepalen. Deze richtlijnen kunnen bijvoorbeeld omvatten hoe het bedrijfslogo moet worden weergegeven, welke kleuren moeten worden gebruikt en welke lettertypen moeten worden gebruikt. De huisstijl wordt vaak gebruikt om een consistente identiteit te creëren voor een bedrijf of organisatie, zodat deze gemakkelijk te herkennen is voor klanten en andere belanghebbenden.

Een huisstijl kan worden toegepast op allerlei soorten materialen, zoals briefpapier, visitekaartjes, advertenties, brochures, websites en andere marketingmateriaal. Het doel van een huisstijl is om een professionele en consistente uitstraling te creëren, zodat het bedrijf of de organisatie gemakkelijk herkenbaar is en een vertrouwde indruk maakt op klanten en andere belanghebbenden.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.