Wat is Hotspot?

Een hotspot is een fysieke locatie waar je toegang kunt krijgen tot een draadloos netwerk, zoals WiFi. Hotspots worden vaak gebruikt om openbare internettoegang te bieden aan mensen die met een laptop, smartphone of tablet verbinding willen maken met het internet.

Hotspots kunnen worden aangemaakt door een router of access point te gebruiken om een WiFi-signaal te creëren. Dit signaal kan dan worden gedetecteerd door apparaten in de buurt die zijn uitgerust met WiFi-technologie. Hotspots kunnen worden gevonden in openbare ruimtes zoals cafés, bibliotheken, luchthavens en winkelcentra, en ze kunnen ook worden aangemaakt door particulieren in hun eigen huis of kantoor.

Als je verbinding wilt maken met een hotspot, moet je je apparaat in de buurt van de hotspot bevinden en je moet ervoor zorgen dat je WiFi-functie is ingeschakeld. Vervolgens kun je een lijst met beschikbare netwerken zien en kun je verbinding maken met het netwerk dat je wilt gebruiken door het wachtwoord in te voeren als dat is vereist.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.