Project:
VH-Promotie

Over VH-Promotie

VH-Promotie focust zich op het geven van advies bij de de inzet van relatiegeschenken en promotieartikelen door middel van originele ideeën per branche. Dit doen ze zowel op afspraak op locatie als via de webshop. De webshop heeft meer dan 15.000 artikelen zodat er voor iedereen wel iets gepasts tussen zit. Daarnaast voeren ze een eigen VH-Collectie waar tevens exclusieve en originele artikelen inzitten. VH-Promotie bedient zo elke doelgroep en is dus een echte totaalleverancier te noemen in de relatiegeschenken wereld.

VH-Promotie mock up 1
SLUX VH-Promotie mock up mobiel

Wensen & eisen

De wensen en eisen van VH-Promotie waren dat het ten alle tijden mogelijk moest zijn dat de bezoekers de keus  hebben om een afspraak te maken of om door te gaan naar de webshop. Er moest daarnaast een focus komen op branches en een toelichting beschikbaar zijn over de verschillende collecties van VH-Promotie. Er moest tevens een blog sectie beschikbaar zijn voor later gebruik.

Onze vertaling

Wij hebben dit project naar een informatieve website vertaald waarbij meer een verhaal moet worden dan daadwerkelijk een focus moet hebben op de verkoop van artikelen. Daarbij is er extra aandacht gevestigd op de verschillende branches en de collecties van VH-Promotie. Er zijn vaste knoppen toegevoegd die de bezoekers de mogelijkheid stelt ten alle tijden te navigeren naar de webshop of een afspraakformulier.

VH-Promotie logo

Typeface

Poppins

Het is een erg populair font geworden in de moderne digitale wereld. Het heeft een schone, moderne uitstraling en is makkelijk leesbaar.

Kleurenpalet

Benieuwd naar het resultaat van het project met VH-Promotie?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar het eindresultaat! Neem een kijkje op de live website via onderstaande knop en laat je inspireren. Ben je ook geïnteresseerd in een project met ons om jou, je bedrijf of je organisatie digitaal op de kaart te zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar wij trots op zijn!

Andere projecten

JA! Financiële Planning

Bekijk het project →

Mr. Rob Stone

Bekijk het project →

Bouwbedrijf Van der Helden

Bekijk het project →

Sem Facade

Bekijk het project →

Rijschool Gijs van Wijk

Bekijk het project →

Vraag of opmerking? Of wil je een project met ons starten?

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken samen naar de kansen voor jouw organisatie!

Gratis advies van een expert?

Benieuwd naar de digitale kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij maken vrijblijvend een analyse en nemen contact met je op!