Project:
Sem Facade

Over Sem Facade

Sem Facade is een vakkundig en professioneel stuc- en spuitwerk bedrijf wat gevestigd zit in de regio Culemborg. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in glad stuc, beton stuc, dunpleisteren, latex spuiten en lakspuiten. Sem Facade werkt met een team van ervaren en perfectionistische stukadoors en spuiters. De mentaliteit van het bedrijf zegt genoeg, ze gaan altijd voor een tien uit tien. Deze mentaliteit komt zeker terug in het werk want alle gestucte oppervlaktes zijn spiegelglad en perfect gespoten. Sem Facade is een bedrijf van het hogere segment kwaliteit binnen de stuc- en spuitwereld wat werkt met een duidelijke manier van communiceren.

Wensen & eisen

De wensen en eisen van Sem Facade waren vrij duidelijk. Er moest eerst een eigen karakter worden gerealiseerd middels een nieuw logo met kleuren. Daarna zou dit moeten worden doorgetrokken door de gehele organisatie zoals op de website maar ook op de bedrijfswagens. Het was daarnaast van belang dat de vijf diensten goed uitgelicht zouden worden en dat er een mogelijk zou zijn voor het weergeven van projecten.

Onze vertaling

De vertaling van de wensen en eisen in het uiteindelijke project was vrij recht toe recht aan. Er moest een nieuwe huisstijl met logo en kleuren worden ontwikkeld dat doorgetrokken moest worden naar de website. De content moest klaar zijn voor de toekomst en zou een strak en modern karakter moeten weergeven wat in lijn ligt met het werk wat de organisatie levert.

Typeface

Raleway

Raleway behoort tot de elegante Sans Serif typeface familie. Raleway is een strak en duidelijk typeface wat goed leesbaar is.

Kleurenpalet

Kleurenpalet Sem Facade

Benieuwd naar het resultaat van het project met Sem Facade?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar het eindresultaat! Neem een kijkje op de live website via onderstaande knop en laat je inspireren. Ben je ook geïnteresseerd in een project met ons om jou, je bedrijf of je organisatie digitaal op de kaart te zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar wij trots op zijn!

Andere projecten

JA! Financiële Planning

Bekijk het project →

Mr. Rob Stone

Bekijk het project →

Bouwbedrijf Van der Helden

Bekijk het project →

VH-Promotie

Bekijk het project →

Rijschool Gijs van Wijk

Bekijk het project →

Vraag of opmerking? Of wil je een project met ons starten?

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken samen naar de kansen voor jouw organisatie!

Gratis advies van een expert?

Benieuwd naar de digitale kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij maken vrijblijvend een analyse en nemen contact met je op!