Project:
Rijschool Gijs van Wijk

Over Rijschool Gijs van Wijk

Rijschool Gijs van Wijk is een naam in Tiel en omstreken waar menig persoon bekend mee is. Dit is namelijk een bekende en gerenommeerde rijschool uit de regio. Ze hebben zo’n 40 jaar aan ervaring in huis in lesgeven en zijn sinds 2008 gestart met hun eigen rijschool. Ze geven zowel les voor het auto- als het motorrijbewijs. Daarnaast zijn ze vakkundig opgeleid om te helpen bij onder andere ADHD en faalangst om zo iedereen te helpen om veilig de weg op te gaan. De slagingspercentages liegen er niet om!

Wensen & eisen

Er waren een aantal wensen en eisen vanuit Rijschool Gijs van Wijk. Het contactformulier werkte niet meer op de oude website en moest nu wel werken. Daarnaast was het gewenst om leerlingen op de website te laten inschrijven voor de lessen. Er moest tevens een voorbereiding komen zodat leerlingen in de toekomst zelf de rijlessen kunnen inplannen.

Onze vertaling

De vertaling van de wensen en eisen gecombineerd met een marktonderzoek heeft zich gevormd tot een informatieve website in de huisstijl van de rijschool waarbij leerlingen de rijlessen zelf kunnen inplannen, zich kunnen inschrijven en theorieboeken kunnen bestellen. Uiteraard is er tevens een contactformulier!

Logo Rijschool Gijs van Wijk

Typeface

Roboto Slab

Roboto Slab is net als Roboto een elegant lettertype wat makkelijk leesbaar is. Roboto Slab heeft net wat meer hoeken waardoor het klassieker oogt.

Kleurenpalet

Rijschool Gijs van Wijk

Benieuwd naar het resultaat van het project met Rijschool Gijs van Wijk?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar het eindresultaat! Neem een kijkje op de live website via onderstaande knop en laat je inspireren. Ben je ook geïnteresseerd in een project met ons om jou, je bedrijf of je organisatie digitaal op de kaart te zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar wij trots op zijn!

Andere projecten

JA! Financiële Planning

Bekijk het project →

Mr. Rob Stone

Bekijk het project →

Bouwbedrijf Van der Helden

Bekijk het project →

Sem Facade

Bekijk het project →

VH-Promotie

Bekijk het project →

Vraag of opmerking? Of wil je een project met ons starten?

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken samen naar de kansen voor jouw organisatie!

Gratis advies van een expert?

Benieuwd naar de digitale kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij maken vrijblijvend een analyse en nemen contact met je op!