Project:
Mr. Rob Stone

Over Mr. Rob Stone

Mr. Rob Stone, Robbert, is een cateraar en chef kok met een focus op de Caribische keuken. Van jongs af aan heeft Robbert zijn passie voor koken ontwikkeld dankzij vele uren in de keuken met het gezin. Door de jaren heen heeft hij zijn keuken uitgebreid met verschillende smaken en gerechten. Als Mr. Rob Stone heeft hij de Caribische keuken zijn eigen gemaakt en catert hij op verschillende grote events. Daarnaast is hij chef kok voor bekende artiesten in Nederland, waarbij hij meegaat op schrijverskampen.

Wensen & eisen

Mr. Rob Stone had voorheen nog geen website en kwam bij ons om een geheel nieuwe website te laten ontwikkelen met zijn nieuwe huisstijl. De website mocht een nadruk hebben op het Caribische eten en gemaakt worden op de groei voor toekomstig e-commerce en blogs. De “call-to-action” mocht verwijzen naar een contactformulier voor conversies van bezoekers.

Onze vertaling

De huisstijl is zorgvuldig geanalyseerd en de ontwikkelingen in de branche hebben we met een scherp oog bekeken. In combinatie met de wensen en eisen hebben we een website gecreëerd die geheel in lijn ligt met het Caribische gevoel. We hebben hierbij het Caribische eten de nadruk gegeven. De website heeft een contactformulier, een blog functionaliteit en een e-commerce voorbereiding voor de toekomst!

Mr. Rob Stone logo

Typeface

Poppins

Het is een erg populair font geworden in de moderne digitale wereld. Het heeft een schone, moderne uitstraling en is makkelijk leesbaar.

Kleurenpalet

Kleurenpalet Mr. Rob Stone

Benieuwd naar het resultaat van het project met Mr. Rob Stone?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar het eindresultaat! Neem een kijkje op de live website via onderstaande knop en laat je inspireren. Ben je ook geïnteresseerd in een project met ons om jou, je bedrijf of je organisatie digitaal op de kaart te zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar wij trots op zijn!

Andere projecten

JA! Financiële Planning

Bekijk het project →

Bouwbedrijf Van der Helden

Bekijk het project →

Sem Facade

Bekijk het project →

VH-Promotie

Bekijk het project →

Rijschool Gijs van Wijk

Bekijk het project →

Vraag of opmerking? Of wil je een project met ons starten?

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken samen naar de kansen voor jouw organisatie!

Gratis advies van een expert?

Benieuwd naar de digitale kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij maken vrijblijvend een analyse en nemen contact met je op!