Project:
JA! Financiële Planning

Over JA! Financiële Planning

JA! Financiële Dienstverlening is een bedrijf dat zich richt op het bieden van financieel advies aan particulieren en ondernemers. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder financiële planning, huis- en hypotheken, en persoonlijk financieel advies. Het belangrijkste doel om de klant te helpen bij het realiseren van hun financiële doelstellingen. Of het nu gaat om het kopen van een huis, het investeren in de toekomst of het beheren van persoonlijke financiën, het bedrijf biedt advies en begeleiding om de klant te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Mockup JA! Financiele Planning hoofdfoto
JA! Financiele Planning mockup single mobiel

Wensen & eisen

De oude website was toe aan een professionele herziening om JA! Financiële Planning klaar te stomen voor de toekomst. De website moest dezelfde opbouw hebben in een nieuw jasje. Daarnaast mochten er functionaliteiten ingebouwd worden zoals een blog. De website moest meeschalen op verschillende soorten apparaten, zodat alle bezoekers een goede gebruikerservaring hebben. Rekentools moesten op een gemakkelijk manier benaderbaar zijn, waar men snel en gemakkelijk contact op zou moeten kunnen nemen.

Onze vertaling

Het was voor ons snel duidelijk wat er moest gebeuren, dus er was mooi werk aan de winkel. Wij zijn begonnen met een design, waarin de wensen en eisen van JA! Financiële Planning in waren opgenomen. Zo konden we in de beginfases al goed bijsturen. Er zit een blogfunctionaliteit op de website en een aparte pagina met rekentools waarop men gemakkelijk contact kan opnemen om een snelle berekening uit te voeren. Daarnaast is de website schaalbaar op alle moderne apparaten. Klaar voor de toekomst!

JA! Financiele Planning logo

Typeface

Poppins

Het is een erg populair font geworden in de moderne digitale wereld. Het heeft een schone, moderne uitstraling en is makkelijk leesbaar.

Kleurenpalet

Kleurenpalet JA! Financiele Dienstverlening

Benieuwd naar het resultaat van het project met JA! Financiële Planning?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar het eindresultaat! Neem een kijkje op de live website via onderstaande knop en laat je inspireren. Ben je ook geïnteresseerd in een project met ons om jou, je bedrijf of je organisatie digitaal op de kaart te zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar wij trots op zijn!

Andere projecten

Mr. Rob Stone

Bekijk het project →

Bouwbedrijf Van der Helden

Bekijk het project →

Sem Facade

Bekijk het project →

VH-Promotie

Bekijk het project →

Rijschool Gijs van Wijk

Bekijk het project →

Vraag of opmerking? Of wil je een project met ons starten?

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken samen naar de kansen voor jouw organisatie!

Gratis advies van een expert?

Benieuwd naar de digitale kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij maken vrijblijvend een analyse en nemen contact met je op!