Project:
Bouwbedrijf Van der Helden

Over Bouwbedrijf Van der Helden

Aannemersbouwbedrijf Van der Helden is sinds 1970 actief in Ophemert en omstreken. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen dankzij haar excellente vakmanschap en betrouwbaarheid neergezet als een gerenommeerd bouwbedrijf in de regio.  De focus van de organisatie is drieledig, namelijk nieuwbouw, verbouw en renovatie. Deze drie pilaren vormen de basis voor de oplevering van high-end projecten tot het bouwen van gehele woonwijken. Je verzint het en ze bouwen het tot in de puntjes in orde!

Wensen & eisen

Bouwbedrijf Van der Helden gaf aan dat, na een poosje niks meer aan de website te hebben gedaan, het tijd was voor vernieuwing om digitaal voorop te lopen in de branche. De gehele website mocht vanaf nul worden opgebouwd. De huisstijl en de opbouw van de website moest daarbij wel gelijkend blijven. De focus kwam vooral te liggen op een “showroom feeling” welke de mogelijkheden weergeeft van Van der Helden, zodat (potentiële) klanten inspiratie op kunnen doen voor een volgend project met het bouwbedrijf.

Onze vertaling

De website is opgebouwd als een showroom rondom de drie pilaren van het aannemersbouwbedrijf. Elk van deze pilaren laat uitgebreid de opgeleverde projecten zien, waarbij extra tekstuele informatie kan worden weergegeven indien dit gewenst is. We hebben hierbij ervoor gezorgd dat alles makkelijk zelf te beheren is aan de achterkant van de website zodat nieuwe projecten en vacatures zelf te plaatsen zijn. De website is weer helemaal gereed voor de toekomst dankzij het toepassen van de laatste designtrends en digitale ontwikkelingen uit de branche.

Typeface

Dongle

Het is een Koreanse afstammeling van het Sans-serif typeface. Dankzij de rondingen leest het ritmisch weg en oogt het modern, waardoor je gemakkelijk door tekststukken heen leest.

Kleurenpalet

Benieuwd naar het resultaat van het project met Bouwbedrijf Van der Helden?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar het eindresultaat! Neem een kijkje op de live website via onderstaande knop en laat je inspireren. Ben je ook geïnteresseerd in een project met ons om jou, je bedrijf of je organisatie digitaal op de kaart te zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar wij trots op zijn!

Andere projecten

JA! Financiële Planning

Bekijk het project →

Mr. Rob Stone

Bekijk het project →

Sem Facade

Bekijk het project →

VH-Promotie

Bekijk het project →

Rijschool Gijs van Wijk

Bekijk het project →

Vraag of opmerking? Of wil je een project met ons starten?

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken samen naar de kansen voor jouw organisatie!

Gratis advies van een expert?

Benieuwd naar de digitale kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij maken vrijblijvend een analyse en nemen contact met je op!