Veelgestelde vragen

Misschien staat jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen? Neem een kijkje! 

SLUX is gevestigd in Amsterdam, waarvandaan wij eigenlijk fysiek heel Nederland bezoeken. Wij werken ook met partijen buiten Nederland, wat we veelal online kunnen vormgeven. In de hedendaagse wereld is het immers niet weg te denken dat we ook online kunnen werken! 

Content, ofwel de inhoud van de website, wordt aangeleverd door de klant. Wij geven echter altijd tips en tricks voor teksten en foto’s, zodat de boodschap het beste overkomt bij de bezoekers van de website! 

Beide zijn mogelijk! Wij vinden het zelf altijd wel fijn om een eerste kennismaking op locatie te organiseren. We zien dat bij zo’n eerste gesprek op locatie een goede basis kan worden gelegd voor de projecten.

Absoluut niet! Wij snappen dat het fijn is om vragen te kunnen stellen na een oplevering van een van onze diensten. Wij staan voor vragen altijd klaar, geen probleem!

Natuurlijk. Wij kunnen alles op maat maken, dus ook voor elk budget. Laten we samen eens kijken of we het maximale uit je budget kunnen halen!

Dit hangt heel erg van de grootte en de complexiteit van het project af. De richtlijn van een website is zo’n 4 weken en van een webshop zo’n 6 weken. Zekerheid nodig? Neem contact met ons op voor een specifiekere schatting! 

Zo snel mogelijk. Geintje natuurlijk! Wij vragen altijd een aanbetaling van de helft van de offertewaarde voor websites en webshops. Verder geschiedt de betaling vrijwel altijd vlak voor oplevering van het project.

Gratis advies van een expert?

Benieuwd naar de digitale kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij maken vrijblijvend een analyse en nemen contact met je op!