Fullservice WordPress Website Bureau
in Amsterdam.

Over SLUX.

Welkom bij SLUX! Vanuit het bruisende Amsterdam bieden wij als fullservice WordPress website bureau een breed scala aan diensten. Onze expertise strekt zich uit van het vakkundig designen en ontwikkelen tot het zorgvuldig onderhouden van websites. Daarnaast zetten wij onze kennis in voor jouw online marketing, en met onze logo vectorisatie dienst garanderen we een haarscherpe en consistente merkpresentatie, zodat jouw identiteit altijd opvalt.

Kwaliteit en precisie zijn de pilaren waarop ons werk rust. Elk project, groot of klein, krijgt onze volledige aandacht en toewijding. We zijn pas tevreden als elk detail perfect is en wij met onze klanten trots zijn op het resultaat. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk ons werk en duik in de wereld van SLUX, waar kwaliteit en passie samenkomen.

SLUX Over ons

SLUX is jouw partner voor alles wat met WordPress websites en online marketing te maken heeft.

Jaar ervaring
0 +
Klanten
0 +
Beoordeling
0

Een autobiografie.

Ons verhaal.

Het avontuur van SLUX begon vijf jaar geleden. Wat startte met het bouwen van een webshop voor herenmode en een prijsvergelijkingsplatform voor slimme woonproducten, is inmiddels uitgegroeid tot een fullservice webbureau in de digitale wereld. Dankzij het vertrouwen en de aanvragen van familie en vrienden om websites te creëren en marketinginitiatieven te ontplooien, hebben we ons kunnen ontwikkelen tot de organisatie die we vandaag de dag zijn.

Onze core business is het designen, ontwikkelen, hosten en onderhouden van websites. Maar daar blijft het niet bij. We hebben ons ook gespecialiseerd in online marketing om ervoor te zorgen dat jouw website de aandacht krijgt die het verdient en bezoekers aantrekt. Tot slot vinden we het leuk om logo’s te vectoriseren!

Bij SLUX bieden we een totaaloplossing voor jouw digitale behoeften, allemaal onder één dak. Heb je een specifiek design in gedachten dat buiten onze expertise ligt? Maak je geen zorgen! Dankzij onze samenwerking met partnerbedrijven beschikken we over een netwerk van getalenteerde designers die elk uniek project aankunnen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Missie

Bij SLUX zetten we ons in om op maat gemaakte websiteoplossingen en doeltreffende online marketing te bieden, waardoor onze klanten online schitteren en groeien.

Visie

We zien een toekomst waar elke onderneming een unieke digitale stem heeft. Als pioniers willen we de go-to partner worden voor digitale behoeften, waarbij we samen met onze klanten grenzen blijven verleggen.

Wij staan voor je klaar.

Ons team.

Calvin van Haaren SLUX

Calvin van Haaren.

Consultant / Founder

Calvin van Haaren SLUX

Calvin van Haaren.

Consultant / Founder

Marley hond SLUX

Marley.

Support

Marley hond SLUX

Marley.

Support

Een greep uit onze samenwerkingen.

Onze klanten.

Mr.-Rob-Stone-zwart-logo
Organited
JA! Financiele Planning logo
Logo Bouwbedrijf Van der Helden
VH-Training-logo

Vanuit de wandelgangen.

Klantervaringen.

Robbert Blokland | Mr. Rob Stone
Lees verder
Ik bestempel mezelf als een leek. Maar door de manier van benaderen, de goede en op maat gegeven uitleg/werkinstructies heb ik mij nooit als een leek gevoeld. Zo heb ik zelf ook het gevoel gekregen dat ik iets heb bij kunnen dragen aan het eindresultaat. Waar ik niet altijd snel en doortastend heb gehandeld heeft Slux dit wel gedaan. Zodoende ben ik altijd meegenomen of aangehaakt gebleven tijdens het proces. Het eindresultaat is top en past gevoelsmatig voor 100% zowel bij mij persoonlijk als bij mijn bedrijfsconcept. Thanks Slux, you did great!
Evelien Pol | Organited
Lees verder
SLUX heeft mijn website ontwikkeld. Binnen een no time een helder en duidelijk concept. Het eindresultaat is perfect en kijk ik terug op een fijne samenwerking, een aanrader.
Rayen Bindraban | ReAT BV
Lees verder
Vanaf het eerste moment een goed gevoel, dit is verder gegroeid naarmate we verder samen werkten aan het voltooien van mijn website. Wordt meegedacht en komt zin afspraken altijd na.

Meer over Calvin.

Calvin, 27 jaar, nam het initiatief om het bedrijf op te richten. Met een natuurlijke neiging tot ondernemen, heeft hij steeds stappen gezet om zijn ideeën tot leven te brengen. Hij gaat pragmatisch te werk en is altijd op zoek naar nieuwe kansen.

Favoriete eten

Hij heeft een zwak voor traditionele Hollandse kost. Stamppotjes staan bovenaan zijn lijst, met boerenkool met worst als absolute favoriet. Hoewel hij de Nederlandse gerechten koestert, is een gerecht uit de Italiaanse keuken ook altijd welkom aan zijn tafel.

Hobby's buiten het werk

In zijn vrije tijd is Calvin regelmatig in de sportschool te vinden waar hij aan zijn conditie werkt. Daarnaast geniet hij van gezellige avonden met vrienden onder het genot van een biertje. Als hij even een rustig moment voor zichzelf heeft, verdiept hij zich graag in een goed boek.

Een onbekend feitje

Calvin heeft een geheime timer op zijn telefoon die elke 30 minuten afgaat, niet voor werk, maar als herinnering om Marley even wat aandacht te geven, anders blijft Marley hem aanstaren totdat hij een aai over zijn bol krijgt.

Calvin van Haaren SLUX

Calvin van Haaren.

Consultant | Founder

Meer over Marley.

Marley, een levendige Labrador-Viszla mix van 8 jaar, is meer dan zomaar support. Vanaf het prille begin van het bedrijf heeft hij namelijk een sleutelrol gespeeld als mental support voor de baas. Zijn aanwezigheid en trouw zijn door de jaren heen onmisbaar geworden voor het team.

Favoriete eten

Marley is dol op zijn brokjes, maar als hij eenmaal een koekjestrommel spot, kan hij zich niet beheersen. Eén koekje is nooit genoeg – voor je het weet, is de hele zak leeg! Daarnaast eet hij graag peertjes uit de boomgaard om zichzelf fit te houden.

Hobby's buiten het werk

Marley is dol op zijn speelband, een kartband bevestigd aan een touw, waarmee hij zich uren kan vermaken. Buiten dit plezier speelt hij graag met andere honden, duikt hij enthousiast het water in en vindt hij het heerlijk om te loungen.

Een onbekend feitje

Marley heeft ooit, in een vlaag van ondeugendheid, besloten om een traptrede te ‘proeven’ en daarbij de eerste trede bewerkt.

Marley hond SLUX

Marley.

Support

Contact.