Handmatig omgezet. Geschikt voor het bedrukken.

Logo omzetten naar vector.

Pixel logo

VH-Promotie logo

Vector logo

Tarieven

€29,- excl. btw

€39,- excl. btw

3 uur service is op basis van onze kantooruren 

Ma-vr: 08.00-17.00

Let op: 3 uur service niet beschikbaar van 15 t/m 17 mei.

Bestel jouw vector logo in 2 stappen!

Maximum bestandsgrootte: 4 MB
Opmerkingen
Type service *
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Email *
Telefoonnummer *
Duidelijkheid, daar houden wij van.

Hoe het werkt.

1. Upload je gegevens

Upload jouw pixellogo en vul je gegevens in

2. Veilig betalen

Betaal gemakkelijk en veilig via bijv. iDEAL, Apple Pay of Bancontact

3. Ontvang jouw logo

Je ontvangt jouw vectorlogo en de factuur voor de boekhouding

Meer dan handig om te hebben.

Waarom je logo omzetten naar vector?

Het vectoriseren van een logo zet een rasterafbeelding om in vectorelementen, wat essentieel is voor het behouden van kwaliteit bij schaling. Door te vectoriseren, wordt een logo veelzijdig en klaar voor elke toepassing zonder kwaliteitsverlies.  Dit proces zorgt ervoor dat het logo scherp blijft, ongeacht de grootte, wat vooral belangrijk is voor:

 • Professioneel drukwerk, zoals visitekaartjes en brochures.
 • Grootformaat toepassingen, zoals banners en beursstands.
 • Digitale toepassingen, waaronder websites en social media platforms.
 • Merchandising, inclusief t-shirts en promotionele artikelen.
SLUX relatiegeschenken
Hoe vectoriseer je een logo.

Proces van logo vectoriseren.

 1. Analyse en voorbereiding: Beoordelen van het originele logo op complexiteit en voorbereiden voor vectorisatie.
 2. Handmatige vectorisatie: Het zorgvuldig overtrekken van het logo met de pen-tool in Adobe Illustrator om nauwkeurigheid en kwaliteit te waarborgen.
 3. Kleur en detail aanpassingen: Aanpassen van kleuren en details in het vectorlogo om overeen te komen met het origineel of zelfs verbeteringen door te voeren.
 4. Review en revisie: Het vectorlogo wordt naar je toegestuurd met de mogelijkheid voor revisies om volledige tevredenheid te garanderen.
Alles kort op een rijtje.

Onze zekerheden.

Zo scherp als een mes.

Het resultaat.

Pixellogo Sem Facade Sem Facade vector logo
Het vragenuurtje.

Veelgestelde vragen.

Vectoriseren verwijst naar het proces waarbij een bitmapafbeelding (ook wel rasterafbeelding genoemd) wordt omgezet naar een vectorafbeelding. Bitmapafbeeldingen, zoals JPEGs en PNGs, zijn opgebouwd uit pixels. Dit betekent dat wanneer je ze vergroot, ze korrelig of onscherp kunnen worden. Vectorafbeeldingen, daarentegen, zijn opgebouwd uit wiskundige paden, wat betekent dat ze oneindig kunnen worden vergroot of verkleind zonder enig kwaliteitsverlies.

In eenvoudige termen: denk aan een bitmapafbeelding als een mozaïek van gekleurde blokjes (pixels). Als je het mozaïek vergroot, worden de blokjes groter en duidelijker zichtbaar, waardoor het beeld onscherp wordt. Een vectorafbeelding is meer als een reeks wiskundige instructies over hoe een afbeelding moet worden weergegeven, waardoor het op elke grootte scherp blijft.

Het vectoriseren van je logo heeft diverse voordelen:

 • Schaalbaarheid: Het grootste voordeel van een gevectoriseerd logo is dat het op elke gewenste grootte kan worden geschaald zonder kwaliteitsverlies. Dit betekent dat hetzelfde bestand kan worden gebruikt voor visitekaartjes, banners, posters, en zelfs billboards, allemaal met een kristalheldere weergave.

 • Flexibiliteit: Vectorbestanden zijn gemakkelijker aan te passen in termen van kleur, grootte en vorm zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dit maakt het eenvoudiger om je logo aan te passen voor verschillende toepassingen of media.

 • Bestandsgrootte: Vectorbestanden zijn vaak kleiner dan hun pixel-tegenhangers, vooral als het gaat om zeer grote formaten. Dit maakt ze efficiënter om te delen, uploaden of downloaden.

 • Toekomstbestendig: Technologieën en media veranderen, maar vectorafbeeldingen behouden hun kwaliteit ongeacht de toekomstige toepassingen. Dit zorgt ervoor dat je logo er jarenlang fris en professioneel uit blijft zien.

 • Professioneel gebruik: Veel drukkerijen en ontwerpers geven de voorkeur aan vectorbestanden vanwege hun precisie en flexibiliteit. Het hebben van een gevectoriseerd logo verzekert je van compatibiliteit met professionele normen.

Door je logo te vectoriseren, investeer je in de duurzaamheid en veelzijdigheid ervan, en zorg je ervoor dat het altijd op zijn best wordt weergegeven, ongeacht het gebruik of medium.

Als je in het weekend de 3 uur service besteld, dan gaat dit in op maandag 08.00 uur. Als je een 24 uur service besteld krijg je het logo op maandag in je mailbox.

Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Als je niet tevreden bent met het resultaat van de vectorisering, laat het ons dan weten. Wij zullen ons uiterste best doen om eventuele problemen of onnauwkeurigheden te corrigeren en de afbeelding naar jouw wens aan te passen.

Mocht je na de correcties nog steeds niet tevreden zijn, dan hanteren wij een “niet goed, geld terug”-garantie. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met onze diensten en dat je waar voor je geld krijgt.

Hoewel we ervaring hebben met het vectoriseren van een breed scala aan logo-ontwerpen, is het mogelijk dat extreem gecompliceerde logo’s extra kosten met zich meebrengen vanwege de benodigde tijd en aandacht. Als jouw logo inderdaad als een uitzonderlijk gecompliceerd geval wordt beschouwd, zal onze grafisch designer persoonlijk contact met je opnemen om de details te bespreken.

Ja, het is mogelijk om andere afbeeldingen dan alleen logo’s te laten vectoriseren. Omdat onze service primair is gericht op logo’s, kunnen er voor andere soorten afbeeldingen, zoals illustraties, wel meerkosten in rekening worden gebracht. Als je geïnteresseerd bent in het laten vectoriseren van andere afbeeldingen, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dit is mogelijk! Als je meermaals gebruik wilt maken van deze dienst, dan kunnen we een speciaal aanbod maken in de vorm van een prepaid tegoed. Je voert jouw code in bij het bestellen en je prepaid tegoed loopt af. Hier krijg je aanzienlijke kortingen op! Neem hiervoor contact met ons op.

Vanuit de wandelgangen.

Klantervaringen.

Thisja | Wageningen
Lees verder
Super goede ervaring gehad met SLUX. Ik vond het online en ik geloofde niet dat het in 1 keer goed zou zijn maar ze hadden direct het juiste font te pakken van het logo wat ik nodig had en daardoor ziet het er gewoon hetzelfde uit. Het was mega snel klaar, een uurtje? Terwijl ik op 24 uur service had gerekend. Ik kan ze zeker aanraden!
Sandra | Heerde
Lees verder
's morgens onze low res logo ingestuurd, na een belletje van SLUX over de details hadden we einde dag het hele high res logo pakket in onze mail zitten. Zelfs nog met een extra variant die mooier bleek. Super service.
Philip | Ede
Lees verder
Al binnen 12 minuten na het plaatsen van de bestelling hadden wij onze gewenste documenten in de inbox. Kwaliteit is helemaal perfect. Superservice! Bijzonder veel dank!

Contact.

Dit weekend:

Nu aanwezig

Calvin van Haaren SLUX

Calvin van Haaren

Grafisch vormgever