Meer dan een digitaal visitekaartje

Websites

Wil jij een professioneel digitaal gezicht laten ontwikkelen van jouw organisatie wat ook echt klanten oplevert? Dan is een SLUX website wat voor jou! Wij leggen je uit wat er in al onze websites aanwezig is, welke software wij gebruiken en welke type websites je bij ons aan kan laten ontwikkelen. Lees gauw verder!

SLUX websites

Transparant werk

duidelijke afspraken

Scherpe prijs

goede prijs/kwaliteit

Hoge kwaliteit

Perfect tot in de puntjes 

Transparant werk

Scherpe prijs

Hoge kwaliteit

Mock up websites SLUX

Wat kan je van al onze websites verwachten?

Een website van SLUX

Een website van SLUX is gebruiksvriendelijk, functioneel en converterend om de ultieme bezoekerservaring aan te bieden. Om dit te realiseren nemen we deze aspecten direct mee in het design proces en waarborgen wij hierover tot het project volledig is gerealiseerd. Hierna monitoren we de prestaties van jouw website en verbeteren we indien mogelijk met onze webcare.

Om de website zo goed mogelijk te laten werken zorgen wij ervoor dat de basis goed is. Onze websites zijn daarom voorzien van een aantal functies die je standaard kan verwachten om ervoor te zorgen dat het maximale eruit wordt gehaald voor jou.

Standaard functies

Klein, groot en/of speciaal?

Soorten websites

Ondanks dat wij standaard een website al van veel functies voorzien, is er een verschil tussen de soorten websites die wij aanbieden. Zo kan er voor een maatwerk website gekozen worden die geheel is afgestemd op de wens van de klant of voor onze template website die wij kunnen modificeren in een eigen huisstijl. Alles hangt af van de wensen en eisen van de klant om te bepalen wat de beste optie is. Wij denken hierbij graag mee!

Maatwerk websites

Een maatwerk website wordt vanaf een blank canvas gemaakt. Hierbij maken we eerst een design op basis van jouw wensen en eisen en de trends in de branche. Wanneer het design helemaal naar wens is ontwikkelen we dit tot een werkende website.

Template websites

Wij designen en ontwikkelen een keer per jaar een demo website aan de hand van de laatste trends en functionele best-practices. Deze template website is te voorzien van jouw gegevens, logo en kleuren waarna jij direct een online visitekaartje online hebt staan.

Websites waar wij trots op zijn!

Onze laatste websites

JA! Financiële Planning

Bekijk het project →

Mr. Rob Stone

Bekijk het project →

Bouwbedrijf Van der Helden

Bekijk het project →

Sem Facade

Bekijk het project →

VH-Promotie

Bekijk het project →

Rijschool Gijs van Wijk

Bekijk het project →

Snel, overzichtelijk, betrouwbaar en veilig

Software voor onze websites

Wij kunnen je helpen met jouw website

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken samen naar de kansen voor jouw organisatie!

Toch iets anders?

Onze andere diensten

Gratis advies van een expert?

Benieuwd naar de digitale kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij maken vrijblijvend een analyse en nemen contact met je op!