Online winkelen op een nieuw niveau

Webshops

Ben je van plan om jouw producten en/of diensten te verkopen via het internet? Dan is een webshop wat voor jou! Wij leggen je uit wat er in al onze webshops aanwezig is, welke software wij gebruiken en welke type webshops je bij ons aan kan laten ontwikkelen. Lees gauw verder!

SLUX webshops

Transparant werk

duidelijke afspraken

Scherpe prijs

goede prijs/kwaliteit

Hoge kwaliteit

Perfect tot in de puntjes 

Transparant werk

Scherpe prijs

Hoge kwaliteit

Wat kan je van al onze webshops verwachten?

Een webshop van SLUX

Een webshop van SLUX is gefocust op conversie door gebruiksgemak en functionering hoog in het vaandel te hebben. Wij passen zo veel mogelijk “best-practices” toe om ervoor te zorgen dat bezoekers ook daadwerkelijk converteren tot een klant. Hier letten we op tijdens het designen van de webshop met jou. 

Om de webshop zo goed mogelijk te laten werken zorgen wij ervoor dat de basis goed is. Wij integreren daarom standaard bij elke webshop het nodige aan functies om ervoor te zorgen dat het beheer van de producten, diensten en bestellingen snel, goed en gemakkelijk kunnen worden afgehandeld. Zo heb je zelf meer tijd voor het nog specialer maken van de klantreis!

Standaard functies

Klein, groot en/of speciaal?

Soorten webshops

Ondanks dat wij standaard een webshop al van veel functies voorzien, is er een verschil tussen de soorten webshops die wij aanbieden. Zo kan er voor een maatwerk webshop gekozen worden die geheel is afgestemd op de wens van de klant of voor onze template webshop die wij kunnen modificeren in een eigen huisstijl. Alles hangt af van de wensen en eisen van de klant om te bepalen wat de beste optie is. Wij denken hierbij graag mee!

Maatwerk webshops

Een maatwerk webshop wordt vanaf een blank canvas gemaakt. Hierbij maken we eerst een design op basis van jouw wensen en eisen en de trends in de branche. Wanneer het design helemaal naar wens is ontwikkelen we dit tot een werkende webshop, waarmee je effectief jouw producten en/of diensten kan verkopen. 

Template webshops

Wij designen en ontwikkelen een keer per jaar een demo webshop aan de hand van de laatste trends en functionele best-practices. Deze template webshop is te voorzien van jouw gegevens, logo en kleuren waarna jij direct kan starten met het online verkopen van jouw diensten en/of producten.

Snel, overzichtelijk, betrouwbaar en veilig

Software voor onze webshops

Wij kunnen je helpen met jouw webshop

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken samen naar de kansen voor jouw organisatie!

Toch iets anders?

Onze andere diensten

Gratis advies van een expert?

Benieuwd naar de digitale kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij maken vrijblijvend een analyse en nemen contact met je op!