Een herkenbaar eigen gezicht nodig?

Huisstijlen

Een huisstijl is alles wat een organisatie naar buiten brengt qua presentatie. Op zoek naar goede huisstijl? Dan zit je hier aan het juiste adres. Wat zijn de voordelen van een goede huisstijl en hoe kunnen wij jou helpen? Lees gauw verder! 

SLUX creative content

Van afstand worden herkend

Waarom een huisstijl?

Een goede huisstijl is een krachtig middel voor organisaties om meer waarde aan te trekken. Zo is een sterk merk waardevol doordat het de volgende aspecten beïnvloedt:

  • Meer sales en hogere waarde van producten en/of diensten
  • Marketing maakt meer impact
  • Trekt passender en beter personeel aan
  • Waarde van projecten in portfolio stijgt
  • Bestaande bedrijfsfuncties komen beter uit de verf

Een goede doordachte huisstijl is dus een verstandige investering die zich tijdens de levensduur van een organisatie zeker terug verdiend. Kies daarom voor een professionele huisstijl voor een boost voor jouw organisatie!

Wat kan je van ons verwachten?

Een huisstijl van SLUX

Een huisstijl wordt door onze designers uitgedacht en ontworpen. Hierbij wordt gekeken naar de wensen en eisen, de identiteit van de organisaties de trends in de branche. Er worden verschillende kleurenpaletten, lettertypes en vormen geselecteerd en gecombineerd om samen tot het gewenste resultaat te komen voor een krachtige huisstijl. 

In het proces zitten feedbackrondes om de huisstijl te presenteren en bij te schaven. Wanneer de huisstijl geheel naar wens is kan het design worden doorgetrokken in alle vormen van communicatie zoals visitekaartjes, flyers of als bedrukking op een bedrijfsbus. Alle benodigde bestanden worden door ons aangeleverd.

SLUX Huisstijl

Transparant werk

duidelijke afspraken

Scherpe prijs

goede prijs/kwaliteit

Hoge kwaliteit

Perfect tot in de puntjes 

Transparant werk

Scherpe prijs

Hoge kwaliteit

Wij kunnen je helpen met jouw huisstijl

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken samen naar de kansen voor jouw organisatie!

Toch iets anders?

Onze andere diensten

Tijdelijk.
Gratis webcare.

Ontvang nu het gehele eerste jaar gratis webcare bij het aanschaffen van een nieuwe website bij SLUX. Laat je telefoonnummer achter en wij zullen contact met je opnemen en meedenken voor een geschikt aanbod die past bij jouw doelen en budget. 

Ter waarde van €360,-

SLUX webcare