Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Diensten

Wij zijn een full service design- en ontwikkelorganisatie en dat zie je terug in onze diensten. Wij starten vaak met een huisstijl die een van onze branche gespecialiseerde designers zal realiseren. Daarna trekken wij jouw gecreëerde identiteit door in jouw website of webshop, die wij tevens hosten en onderhouden zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Tot slot kunnen wij je helpen bij het uitdragen van jouw nieuwe identiteit door middel van content creation. Natuurlijk is het ook mogelijk om één van de diensten af te nemen!

Ga snel naar:

Een herkenbaar eigen gezicht nodig?

Huisstijlen

Net begonnen met jouw nieuwe onderneming en wil jij een fris en modern uiterlijk voor jouw organisatie creëren die op zal vallen? Of heb je een huisstijl die wel weer toe is aan een likje verf zodat je weer klaar bent voor de toekomst? Onze designers maken huisstijlen geheel op maat aan de hand van de trends van dit moment en jouw wensen. 

SLUX creative content
SLUX websites

Online gevonden worden en echt overtuigen?

Websites

Wil jij een digitaal visitekaartje of een echte eigen identiteit op het internet? Of wil je een website die meer is gefocust op het converteren van klanten? Dan ben je op zoek naar één van onze websites! Wij hebben verschillende soorten websites die jou kunnen voorzien van jouw wensen. Wij kunnen een bestaande website ook op de schop nemen zodat deze weer klaar is voor de toekomst. 

Online verkopen van jouw diensten of producten?

Webshops

Wil je beginnen met het online verkopen van jouw diensten of producten? Dan ben je op zoek naar onze webshops! Wij proberen de webshop te voorzien van toepassingen die laten converteren zodat je een succesvolle verkoper wordt. We kunnen ook bestaande webshops een nieuwe likje verf geven en voorzien van de laatste technieken. 

SLUX webshops
SLUX webcare

Geen omkijken naar jouw website of webshop?

Webcare

Hosting, bedrijfsmail, onderhoud, beveiliging of het nakijken van de analytische data voor mogelijke kansen? Geen probleem! Dit doen wij allemaal om ervoor te zorgen dat jij je bezig kan houden met andere taken binnen de organisatie. Je bent immers al druk zat! Wij hebben verschillende pakketten waarmee je jouw zorgen kan wegnemen. 

Bouwen aan de bekendheid van jouw organisatie?

Content creation

Wil je een digitale campagne op social media opzetten of blogs maken voor jouw website? Of flyers of uitnodigingen laten maken voor een evenement? Dit valt allemaal onder content creation! Wij helpen je graag met het creëren van passende media voor jouw wensen en eisen. Neem gauw een kijkje! 

SLUX content creation
Logo vectoriseren

Jouw logo naar een volgend niveau brengen?

Logo vectoriseren

Is jouw logo niet helemaal scherp en dus niet klaar voor bedrukking? Geen zorgen! Wij zetten jouw logo om in een vectorlogo zodat deze ten alle tijde haarscherp is en gereed voor alle soorten bedrukking. Dit doen wij door middel van hoogstaande software en enkel met ervaren en professionele grafische vormgevers. Maak vandaag nog jouw logo klaar voor de toekomst!

Enthousiast geworden?

Neem contact op!

Wil jij graag met ons samenwerken aan een project? Of ben je gewoon even benieuwd naar de opties? Neem dan gerust contact met ons op zodat we een afspraak kunnen inplannen om jou te voorzien van een professioneel digitaal gezicht! 

Gratis advies van een expert?

Benieuwd naar de digitale kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij maken vrijblijvend een analyse en nemen contact met je op!