De pen. Verkocht.

VH-Training.

Met rond de 30 jaar ervaring in het veld van verkoop en coaching, is VH-Training een gevestigde naam binnen Nederland. Als specialist in verkooptrainingen en personal coaching, heeft VH-Training talloze professionals en organisaties geholpen hun verkoopvaardigheden te verfijnen en hun potentieel te maximaliseren. Wat VH-Training onderscheidt, is hun unieke ‘on the job’ verkooptraining, waarbij deelnemers direct in de praktijk worden gecoacht, evenals hun op maat gemaakte verkooptrainingen die specifiek zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen. Of je nu een beginner bent in de verkoopwereld of een doorgewinterde professional, VH-Training biedt de inzichten, tools en technieken om je naar het volgende niveau te tillen.

Het wensenlijstje.

Over de case.

De website voor VH-Training moest hun persoonlijke aanpak in verkooptrainingen en personal coaching duidelijk uitdragen. Bezoekers moeten direct kunnen kennismaken met de trainers en coaches, met een duidelijk overzicht van hun ervaring en expertise. Een blogsectie, bedoeld voor SEO-optimalisatie, is essentieel. Het contactformulier moet intuïtief zijn, waarbij bezoekers snel specifieke trainingen kunnen aanvragen. Overzichten van de aangeboden trainingen, met gedetailleerde informatie per cursus, zijn cruciaal. En er is behoefte aan een systeem waarbij de klant zelf de traininginformatie kan beheren: aanpassen, toevoegen of verwijderen.

Van het huis.

Huisstijl.

VH-Training-logo

Fontface: Poppins.

Modern, geometrisch, ronde vormen, open, veelzijdig, minimalistisch, duidelijk, strakke lijnen, uniformiteit, neutraal, uitnodigend, hedendaags, Indiase oorsprong, breed gebruik, helder, onderscheidend en evenwichtig.

Kleurpallet.

Kleurenpalet VH-Promotie

Één voor in de boeken.

Resultaat.

VH-Training website

Klant aan het woord.

Slux heeft voor ons de website gemaakt zoals wij graag ons willen presenteren. Het contact was vriendelijk en open. Na een evaluatiegesprek waar wij onze wensen kenbaar maakten werden we door Calvin goed geadviseerd. Tijdens het hele proces werden we op de hoogte gehouden. Slux heeft onze wensen vertaald naar een prachtige website die gestructureerd en duidelijk is. Fijne organisatie die begrijpt dat het echt om mensen gaat en het beste resultaat wilt halen. Bedankt en ga zo door!

VH-Promotie en VH-Training icon
Jos van Haaren
VH-Training

Loeren bij de buren.

Live bekijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we hebben gecreëerd? We zijn trots op het resultaat van deze op maat gemaakte website en willen dit graag met je delen. Door te klikken op de onderstaande knop kun je zelf ervaren hoe de website geworden is. Laat je inspireren en bekijk het nu!

Rondkijken kan geen kwaad.

Andere cases.

Dissabrand.

Rijschool Gijs van Wijk.

Mr. Rob Stone.

Bouwbedrijf Van der Helden.

Organited.

ReAT.

OrganizeWise.

Numberwise.

JA! Financiële Planning.

Contact.