Strak. Strakker. Strakst.

Sem Facade.

Sem Facade, gevestigd in de regio Culemborg, is een vooraanstaand stuc- & spuitbedrijf dat gespecialiseerd is in een breed scala van diensten. Van het naadloze gladde stucwerk, tot het fijne en gedetailleerde dun pleisteren; Sem Facade levert consistent vakwerk. Maar hun expertise stopt niet bij traditioneel stucwerk. Ze zijn ook meesters in latex spuiten, lak spuiten en de kunst van beton stuc, waardoor ze een gewilde partner zijn voor zowel moderne als traditionele projecten. Bij Sem Facade staat de afwerking voorop, en hun oog voor detail en streven naar perfectie is in elke opdracht terug te zien.

Het wensenlijstje.

Over de case.

Sem Facade wilde een vernieuwde merkidentiteit en benaderde ons voor een geheel nieuwe huisstijl, met daarbij een bijpassend logo. Ze gaven ons ruime creatieve vrijheid voor de websiteontwikkeling. Echter, de nadruk moest liggen op een clean en strak design dat symbool zou staan voor hun precisiewerk in stucen. Bezoekers moesten eenvoudig en snel de kwaliteit van hun werk kunnen inzien. Daarnaast was het van belang dat de diensten van Sem Facade prominent op de homepage getoond werden, zodat potentiële klanten direct een beeld zouden hebben van het vakmanschap van het bedrijf.

Project Sem Facade

Van het huis.

Huisstijl.

Sem Facade logo

Fontface: Raleway.

Elegant, sans-serif, geometrisch, dunne lijnvarianten, moderne uitstraling, open vormen, veelzijdig, strak, minimalistisch, hedendaags, goed kerning, breed gewichtsbereik, professioneel, Webfont, stijlvol, onderscheidend.

Kleurpallet.

Kleurenpalet Sem Facade

Één voor in de boeken.

Resultaat.

Sem Facade Website

Klant aan het woord.

Ik werd heel professioneel benaderd en ik heb een hele mooie website gekregen. Ook is mijn huisstijl en logo gemaakt door ze , waar ik ook ontzettend tevreden over ben.

Sem Mulalic
Sem Facade

Loeren bij de buren.

Live bekijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we hebben gecreëerd? We zijn trots op het resultaat van deze op maat gemaakte website en willen dit graag met je delen. Door te klikken op de onderstaande knop kun je zelf ervaren hoe de website geworden is. Laat je inspireren en bekijk het nu!

Rondkijken kan geen kwaad.

Andere cases.

JA! Financiële Planning.

Dissabrand.

ReAT.

Numberwise.

OrganizeWise.

Bouwbedrijf Van der Helden.

VH-Promotie.

Organited.

Rijschool Gijs van Wijk.

Contact.