Twee handen aan het stuur.

Rijschool Gijs van Wijk.

Rijschool Gijs van Wijk, gevestigd in de regio Tiel, staat bekend om hun uitstekende rij-instructies voor zowel auto als motor. Dit tweepersoonsbedrijf, opgericht in 2008, brengt een schat aan ervaring met zich mee: al sinds 1987 zijn ze actief als rijinstructeur. Hun jarenlange betrokkenheid en toewijding aan het vak hebben hen een vertrouwde naam gemaakt in de gemeenschap. Bij Rijschool Gijs van Wijk draait alles om kwaliteit, geduld en het leveren van een op maat gemaakte leerervaring voor elke student.

Het wensenlijstje.

Over de case.

Hoewel de website oorspronkelijk was ontworpen in de opvallende kleuren geel en blauw, kende deze aanzienlijke tekortkomingen. Een duidelijk probleem was de gebrekkige schaalbaarheid voor tablets en mobiele apparaten. Daarnaast waren er functionele problemen met het contactformulier. Het was belangrijk voor hen om deze kwesties aan te pakken en tegelijkertijd de bestaande structuur van de site te behouden. De noodzaak voor een naadloze gebruikerservaring, ongeacht het apparaat, samen met een vlot werkend contactmechanisme, stond centraal in hun wensenlijst voor de vernieuwing.

Rijschool Gijs van Wijk sfeer card

Van het huis.

Huisstijl.

Logo Rijschool Gijs van Wijk

Fontface: Roboto.

Modern, geometrisch, veelzijdig, open vormen, vriendelijk, leesbaar, Google’s huisstijl, plat ontwerp, neutraal, evenwichtig, humanistische invloeden, functioneel, universeel, helder, en toegankelijk.

Kleurpallet.

Rijschool Gijs van Wijk

Één voor in de boeken.

Resultaat.

Klant aan het woord.

Geen review beschikbaar.
Gijs van Wijk
Rijschool Gijs van Wijk

Loeren bij de buren.

Live bekijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we hebben gecreëerd? We zijn trots op het resultaat van deze op maat gemaakte website en willen dit graag met je delen. Door te klikken op de onderstaande knop kun je zelf ervaren hoe de website geworden is. Laat je inspireren en bekijk het nu!

Rondkijken kan geen kwaad.

Andere cases.

Numberwise.

Bouwbedrijf Van der Helden.

JA! Financiële Planning.

Dissabrand.

Organited.

Sem Facade.

Mr. Rob Stone.

VH-Promotie.

VH-Training.

Contact.