Haal de Caraïben in huis.

Mr. Rob Stone.

Mr. Rob Stone is niet zomaar een chefkok; hij is een meester in de kunst van het Caribisch koken. Als ervaren cateraar brengt hij de rijke smaken en aromatische geuren van de Cariben naar zowel grote evenementen als intieme bijeenkomsten. Zijn passie voor authentiek Caribisch eten en zijn onberispelijke vaardigheden in de keuken maken hem tot een gewilde chef voor iedereen die op zoek is naar een culinaire ervaring die het gehemelte betovert en de ziel raakt. Of het nu gaat om een grootschalig event of een kleinschalige viering, Mr. Rob Stone belooft een feest van smaken die nog lang zullen blijven hangen.

Het wensenlijstje.

Over de case.

De website moest nadrukkelijk de Caribische smaken van de gerechten belichten, met een huisstijl in de kleuren zwart en rood. Verleidelijke foto’s van culinaire creaties waren gewenst om bezoekers een tastbare indruk van het aanbod te geven. Een geïntegreerde blogfunctie was essentieel voor het delen van recepten en nieuws. Tevens was er de wens voor een persoonlijke touch, wat gerealiseerd zou worden door het toevoegen van persoonlijke foto’s die de passie en persoonlijkheid van Mr. Rob Stone weerspiegelen.

Project Mr Rob Stone

Van het huis.

Huisstijl.

Mr.-Rob-Stone-zwart-logo

Fontface: Charlotte.

Modern, onregelmatige basislijn, trendy, sierlijk, ideaal voor uitnodigingen, dankkaarten, logo’s, inkt/waterverf-stijl, begin- en eindletters, veelzijdige alternatieven, brede taalondersteuning.

Kleurpallet.

Kleurenpalet Mr. Rob Stone

Één voor in de boeken.

Resultaat.

Mr. Rob Stone website

Klant aan het woord.

Ik bestempel mezelf als een leek. Maar door de manier van benaderen, de goede en op maat gegeven uitleg/werkinstructies heb ik mij nooit als een leek gevoeld. Zo heb ik zelf ook het gevoel gekregen dat ik iets heb bij kunnen dragen aan het eindresultaat. Waar ik niet altijd snel en doortastend heb gehandeld heeft Slux dit wel gedaan. Zodoende ben ik altijd meegenomen of aangehaakt gebleven tijdens het proces. Het eindresultaat is top en past gevoelsmatig voor 100% zowel bij mij persoonlijk als bij mijn bedrijfsconcept. Thanks Slux, you did great!

Mr. Rob Stone icon
Robbert Blokland
Mr. Rob Stone

Loeren bij de buren.

Live bekijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we hebben gecreëerd? We zijn trots op het resultaat van deze op maat gemaakte website en willen dit graag met je delen. Door te klikken op de onderstaande knop kun je zelf ervaren hoe de website geworden is. Laat je inspireren en bekijk het nu!

Rondkijken kan geen kwaad.

Andere cases.

ReAT.

Rijschool Gijs van Wijk.

OrganizeWise.

Dissabrand.

VH-Training.

VH-Promotie.

Bouwbedrijf Van der Helden.

Sem Facade.

Organited.

Contact.