Jouw bedrijf. Een merk.

Dissabrand.

Dissabrand, gevestigd in Lienden, staat bekend als een dynamische speler in de wereld van branding en design. Hun expertise strekt zich uit van merkontwikkeling tot verpakkingsontwerp en innovatieve contentcreatie. Met een scherp oog voor detail en een passie voor het vertellen van authentieke merkverhalen, heeft Dissabrand zichzelf gevestigd als een betrouwbare partner in de branding-sector. Hun samenwerking als designpartner van SLUX benadrukt hun commitment aan kwaliteit en hun vermogen om naadloos samen te werken met anderen. Bij Dissabrand gaat het niet alleen om esthetiek, maar om het creëren van betekenisvolle connecties tussen merken en hun doelgroepen.

Het wensenlijstje.

Over de case.

De website voor Dissabrand moest een design hebben waarin hun branding, vertegenwoordigd door de kleuren off-black, oranje en roze, centraal stond in zowel het algemene ontwerp als de specifieke projectpresentaties. Deze projecten moesten nadrukkelijk in de spotlight staan. Daarnaast was er de nadruk op het persoonlijke aspect; het platform moest een ruimte bieden waar bezoekers echt kennis konden maken met de eigenaresse, Alicia.

Project Dissabrand

Van het huis.

Huisstijl.

Dissabrand logo SVG

Fontface: The Seasons.

Klassiek geïnspireerd, modern verfijnd, evenwichtige contrasten, tijdloos, serifs, geüpdatete proporties, leesbaar, veelzijdig, elegant, stroomlijnt traditioneel ontwerp, hedendaagse aanpak, subtiel onderscheidend, en geoptimaliseerde kerning.

Kleurpallet.

Kleurenpalet Dissabrand

Één voor in de boeken.

Resultaat.

Dissbrand website

Klant aan het woord.

Mijn samenwerking met SLUX is uitstekend. Zowel mijn eigen website als websites voor mijn klanten zijn bij SLUX gemaakt. SLUX biedt de juiste service, geeft handige tips en denkt écht mee. Ik ben heel blij met het resultaat!

Dissabrand icon
Alicia Peters
Dissabrand

Loeren bij de buren.

Live bekijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we hebben gecreëerd? We zijn trots op het resultaat van deze op maat gemaakte website en willen dit graag met je delen. Door te klikken op de onderstaande knop kun je zelf ervaren hoe de website geworden is. Laat je inspireren en bekijk het nu!

Rondkijken kan geen kwaad.

Andere cases.

Organited.

Mr. Rob Stone.

OrganizeWise.

Sem Facade.

JA! Financiële Planning.

ReAT.

Numberwise.

VH-Training.

VH-Promotie.

Contact.