Maatwerk website.

Professionele website laten maken.

Elke website die wij creëren, staat stevig op een fundament van zekerheden. Voor sommigen is onze budgetvriendelijke InStap website de ideale keuze, terwijl anderen juist baat hebben bij een maatwerk website die perfect aansluit bij hun specifieke behoeften. Ongeacht de keuze, onze webcare staat klaar om te zorgen voor onderhoud, hosting en continue optimalisatie. In dit gedeelte zullen we dieper ingaan op maatwerk websites, belichtend wat de unieke voordelen zijn, hoe het ontwikkelproces eruitziet en een inkijkje geven in enkele van onze meest trotsmakende projecten.

0 +
opgeleverde websites
0
weken doorlooptijd
0
klanten beoordelen ons met een

De kracht van een maatwerk website.

De voordelen.

Uniek ontwerp.

Weerspiegelt jouw merkidentiteit, onderscheidt je van concurrenten en zorgt voor een herkenbare online aanwezigheid.

Specifieke Integraties.

Boekingssystemen, geavanceerde e-commerce of unieke interacties zijn, alles is mogelijk qua functies.

Betere SEO.

Geoptimaliseerde structuur en content verhogen zichtbaarheid, leidend tot betere zoekmachine rankings en meer verkeer.

Flexibiliteit.

Makkelijk aan te passen en uit te breiden, perfect voor evoluerende bedrijfsbehoeften en groei.

Lange Termijn Investering.

Hoewel initiële kosten hoger zijn, biedt het duurzame voordelen en minder toekomstige aanpassingen.

Conversie-Optimalisatie.

Afgestemde gebruikerspaden en interacties verhogen kans op klantacties, wat resulteert in hogere conversiepercentages.

Stapje voor stapje.

Het proces.

Kennismakingsgesprek.

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we jouw unieke wensen, bedrijfsdoelen en specifieke eisen in kaart. Dit is een cruciale eerste stap om te zorgen dat we volledig op één lijn zitten en om de basis te leggen voor een website die perfect past bij jouw visie en doelstellingen.

Offerte & Bevestiging.

Na het eerste gesprek werken we een gedetailleerde offerte uit. Hierin worden alle kosten, specificaties en geplande leverdata duidelijk uiteengezet. Na akkoord gaan we formeel van start met het project.

Design & Conceptualisering.

Op basis van het kennismakingsgesprek ontwikkelen we unieke ontwerpen en concepten die jouw merkidentiteit weerspiegelen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het visuele aspect, maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid en de journey van de bezoeker.

Ontwikkeling.

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, begint de technische fase. Hier zetten we het design om in een volledig functionele website. We zorgen voor een naadloze en responsieve ervaring, ongeacht het apparaat of platform waarop jouw bezoekers zich bevinden.

Integratie van Content.

Content is koning. In deze fase integreren we de door jou aangeleverde content, zoals teksten, afbeeldingen en video's. Als je hulp nodig hebt bij het creëren van hoogwaardige content, kunnen we hier ook ondersteuning in bieden.

Kwaliteitscontrole.

Voordat we de website lanceren, ondergaat deze een grondige kwaliteitscontrole. Hierbij testen we de site op verschillende apparaten en browsers en zorgen we ervoor dat alle functionaliteiten perfect werken. Eventuele bugs worden direct opgelost.

De Lancering.

Het moment waarop alles samenkomt. Na goedkeuring en kwaliteitscontrole wordt jouw website gelanceerd. We zorgen voor een soepele overgang zodat jouw bezoekers vanaf dag één een optimale ervaring hebben.

Ondersteuning & Webcare.

Ook na de lancering staan we voor je klaar. Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Ons team is slechts een berichtje verwijderd. Daarnaast zorgen we periodiek voor technische updates en onderhoud om jouw website op zijn best te houden.
1
2
3
4
5
6
7
8

Waar wij mee werken.

Software.

WordPress logo
Logo Woocommerce
RankMath logo
Logo Mailchimp

Net uit de fabriek.

Ons werk.

ReAT Fysiotherapie sfeer card

ReAT.

Revalidatie en training gaan hand in hand bij ReAT. Met drie locaties in Amsterdam en een team van tien toegewijde professionals, bieden zij nu ook een online ervaring die hun expertise in fysiotherapie toont. Of je nu een topsporter of een enthousiaste beginner bent, hun nieuwe website geeft je een kijkje in hun wereld van gezondheid en welzijn. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hoe ReAT zijn diensten naar het online platform bracht in onze gedetailleerde case.

Klant aan het woord.

Vanaf het eerste moment een goed gevoel, dit is verder gegroeid naarmate we verder samen werkten aan het voltooien van mijn website. Wordt meegedacht en komt zin afspraken altijd na.

VH-Promotie.

Relatiegeschenken komen tot leven in het digitale tijdperk. VH-Promotie, met drie decennia ervaring, heeft nu een website die zowel hun geschiedenis als hun innovatieve kijk op branding viert. Elk geschenk, elke promotie en elk detail is nu binnen handbereik. Benieuwd hoe ze hun uitgebreide kennis en passie hebben verweven in een modern online platform? Duik in de case en ervaar hoe VH-Promotie hun merk opnieuw definieert in de digitale wereld.

VH-Promotie en VH-Training icon

Klant aan het woord.

Het Team van Slux is zeer betrokken en geduldig geweest met ons project. Ze weten precies datgene te vertalen met het maken van onze site waar we voor willen staan. De nazorg en betrokkenheid is professioneel. Het abonnement die we erbij genomen hebben is top. Geen omkijken meer. Ga zo door!

Sem Facade sfeer card

Sem Facade.

Waar vakmanschap en digitale design samenkomen. Sem Facade, een expert in stuc- & spuitwerk, heeft nu een online platform dat werkelijk hun vaardigheden weerspiegelt. Van glad stucwerk tot innovatief beton stuc, hun dienstenaanbod schittert nu op het web. Wil je zien hoe hun website elk detail en elke nuance van hun werk vastlegt? Duik in hun boeiende verhaal en ontdek hoe zij hun offline expertise hebben getransformeerd naar een online meesterwerk in onze gedetailleerde case.

Klant aan het woord.

Ik werd heel professioneel benaderd en ik heb een hele mooie website gekregen. Ook is mijn huisstijl en logo gemaakt door ze , waar ik ook ontzettend tevreden over ben.

Project Bouwbedrijf Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden.

Bouwen gaat verder dan alleen stenen en cement. Bij Bouwbedrijf Van der Helden betekent het creëren van duurzame oplossingen die generaties lang meegaan. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1970, hebben ze nu een online platform dat hun vakmanschap en toewijding aan hoge kwaliteit weerspiegelt. Benieuwd hoe ze hun rijke erfenis en expertise hebben vertaald naar een moderne website? Ontdek hun digitale reis en de bouwstenen van hun online succes in onze uitgebreide case.

Van der helden icoon

Klant aan het woord.

SLUX heeft onze bedrijfswebsite van Aannemersbouwbedrijf Van der Helden BV vernieuwd en daarbij absoluut een prachtig resultaat geleverd. Het project verliep erg soepel en professioneel. Wij raden SLUX zeer zeker aan!

VH-Training project

VH-Training.

Met bijna 30 jaar ervaring staat VH-Training synoniem voor groei en meesterschap in verkooptrainingen en personal coaching. Hun unieke on-the-job verkooptraining en op maat gemaakte trajecten hebben talloze professionals geholpen hun verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd hoe zij hun expertise en passie voor groei vertalen in effectieve trainingen? Duik in hun verhaal en ontdek de methodes en technieken die het verschil maken in onze gedetailleerde case.

VH-Promotie en VH-Training icon

Klant aan het woord.

Slux heeft voor ons de website gemaakt zoals wij graag ons willen presenteren. Het contact was vriendelijk en open. Na een evaluatiegesprek waar wij onze wensen kenbaar maakten werden we door Calvin goed geadviseerd. Tijdens het hele proces werden we op de hoogte gehouden. Slux heeft onze wensen vertaald naar een prachtige website die gestructureerd en duidelijk is. Fijne organisatie die begrijpt dat het echt om mensen gaat en het beste resultaat wilt halen. Bedankt en ga zo door!

Organited.

De kunst van organiseren, nu ook digitaal te ervaren. Organited, een persoonlijke organizer, biedt nu online oplossingen voor thuis, werk of persoonlijke behoeften. Hun website is een weerspiegeling van hun missie om rust, controle en efficiëntie te brengen in het dagelijks leven. Benieuwd hoe ze structuur en orde hebben geïntroduceerd in de digitale wereld? Ontdek hun aanpak en de transformatie naar een georganiseerde online aanwezigheid in onze uitgebreide case.

Klant aan het woord.

SLUX heeft mijn website ontwikkeld. Binnen een no time een helder en duidelijk concept. Het eindresultaat is perfect en kijk ik terug op een fijne samenwerking, een aanrader.

Niet de onbelangrijkste vraag.

Kosten van een maatwerk website.

De kosten van een maatwerk website variëren sterk, net zoals de unieke eisen en wensen van elk project. Van eenvoudige single-page sites tot uitgebreide platformen met geavanceerde functies zoals boekingssystemen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarbij kunnen integraties die positief bijdragen aan SEO, zoals geoptimaliseerde content, snel ladende pagina’s en mobiele responsiviteit, ook variëren in ontwikkelingscomplexiteit en kosten. Daarnaast speelt webcare een essentiële rol in het waarborgen van de functionaliteit en veiligheid van de site na oplevering. Precies om die reden is maatwerk echt maatwerk: elk aspect van de website, inclusief onderhoud en support, wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften en budget.

Voor een accurate en gedetailleerde kosteninschatting, gebaseerd op jouw wensen en eisen, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om een offerte samen te stellen die zowel recht doet aan jouw visie als aan de functionaliteit die je nodig hebt.

SLUX maatwerk websites

Het vragenuurtje.

Veelgestelde vragen.

Het tijdsbestek varieert afhankelijk van de complexiteit en specificaties van het project. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige tijdsinschatting. Gemiddeld zien we een doorlooptijd van 4-6 weken.

Ja, al onze maatwerk websites zijn responsief ontworpen om optimaal te functioneren op alle apparaten, inclusief mobiele telefoons en tablets.

Een InStap website is gebaseerd op een standaardtemplate en is bedoeld voor snelle lancering, terwijl een maatwerk website volledig op jouw unieke wensen en eisen wordt afgestemd.

Ja, wij bieden na de lancering ondersteuning via ons webcare pakket, wat ervoor zorgt dat jouw website up-to-date en beveiligd blijft.

Absoluut. Door webcare af te sluiten, zijn de kosten uiteindelijk lager dan wanneer de aangeboden diensten los worden aangekocht per uur.

Ja, we bouwen onze maatwerk websites met toekomstige uitbreidbaarheid in gedachten, zodat nieuwe functionaliteiten gemakkelijk kunnen worden toegevoegd.

Een greep uit onze samenwerkingen.

Onze klanten.

Mr.-Rob-Stone-zwart-logo
Organited
JA! Financiele Planning logo
Logo Bouwbedrijf Van der Helden
VH-Training-logo

Vanuit de wandelgangen.

Klantervaringen.

Robbert Blokland | Mr. Rob Stone
Lees verder
Ik bestempel mezelf als een leek. Maar door de manier van benaderen, de goede en op maat gegeven uitleg/werkinstructies heb ik mij nooit als een leek gevoeld. Zo heb ik zelf ook het gevoel gekregen dat ik iets heb bij kunnen dragen aan het eindresultaat. Waar ik niet altijd snel en doortastend heb gehandeld heeft Slux dit wel gedaan. Zodoende ben ik altijd meegenomen of aangehaakt gebleven tijdens het proces. Het eindresultaat is top en past gevoelsmatig voor 100% zowel bij mij persoonlijk als bij mijn bedrijfsconcept. Thanks Slux, you did great!
Evelien Pol | Organited
Lees verder
SLUX heeft mijn website ontwikkeld. Binnen een no time een helder en duidelijk concept. Het eindresultaat is perfect en kijk ik terug op een fijne samenwerking, een aanrader.
Rayen Bindraban | ReAT BV
Lees verder
Vanaf het eerste moment een goed gevoel, dit is verder gegroeid naarmate we verder samen werkten aan het voltooien van mijn website. Wordt meegedacht en komt zin afspraken altijd na.

Contact.