Professionele WordPress websites voor elk budget.

Website bouwer Amersfoort.

Zoek jij een ervaren & professionele website bouwer in Amersfoort die ook verstand heeft van online marketing? Bij SLUX ben je aan het juiste adres! Wij bouwen namelijk professionele WordPress websites die vindbaar zijn in de zoekmachines. Daarbij optimaliseren wij de websites om bezoekers zo goed mogelijk om te zetten in klanten. Dat doen wij voor elk budget met onze betaalbare InStap websites & unieke maatwerk websites. Wij snappen ook dat je je volledig wilt focussen op jouw onderneming, daarom hosten en onderhouden wij websites met onze webcare pakketten. Neem gerust direct contact met ons op voor verdere vragen. Wij staan graag voor je klaar!

Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
Beoordeling
0

Kwaliteit staat voorop.

De kwaliteiten van een ervaren website bouwer in Amersfoort.

Het succes van een website valt of staat met de keuze van een website bouwer in Amersfoort. Als je online succes wilt behalen is het daarom noodzakelijk om een partij uit te kiezen die de juiste kwaliteiten in huis heeft om jouw wensen werkelijkheid te maken. Maar wat zijn dan die kwaliteiten waar je op moet letten? Wij helpen je op weg:

  • Goede communicatie, om de wensen en eisen duidelijk op papier te krijgen.
  • Technisch inzicht, om de laadsnelheid en de structuur te optimaliseren.
  • Creatief brein, om het gehele design bij elkaar te brengen.

Je kan het beste het portfolio en de reviews van het bureau bekijken om een goed beeld te krijgen of ze aan deze zaken voldoen. SLUX staat altijd voor je klaar om als ervaren website bouwer voor je aan de slag te gaan. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Website bouwer websites Amersfoort
Website bouwer aanpasbaarheid WordPress CMS Amersfoort

Uniek & professioneel.

Jouw website in eigen beheer met WordPress.

Een kleine aanpassing maken op jouw website hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij gebruiken namelijk WordPress als CMS, wat betekent dat je volledig zelf aan de knoppen van de website kan zitten.  Dit is wat je zelf kan aanpassen:

  • Tekst
  • Afbeeldingen
  • Blog/nieuws berichten

Je kan dus zelf aardig wat zaken aanpassen. SLUX staat altijd voor je klaar voor grotere aanpassingen op jouw website. Het maakt daarbij niet uit of het een budgetvriendelijke InStap website is of een unieke maatwerk website. Neem gerust een kijkje bij ons portfolio om inspiratie op te doen voor jouw website!

Onze zekerheden bij elke website.

Waarom SLUX als website bouwer?

Fullservice.

Wij nemen al het werk uit jouw handen, zodat jij je kunt focussen op wat je het beste en liefste doet.

Google Tools Integratie.

Volledige integratie met Google Analytics en Google Search Console voor diepgaande website-analyse en prestatiebewaking.

SEO Ready.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google vanaf de start, waardoor je beter zichtbaar bent voor potentiële klanten.

Responsiveness.

Perfect weergegeven op elk apparaat, van desktops tot smartphones, voor een consistente gebruikerservaring.

Snelheidsoptimalisatie.

Razendsnelle laadtijden en soepele prestaties, wat bijdraagt aan betere gebruikerservaring en SEO.

Gebruikerservaring.

Intuïtieve navigatie en design zorgen voor een plezierige en doelgerichte ervaring voor je bezoekers.

Stapje voor stapje.

Onze werkwijze.

Kennismakingsgesprek.

In dit eerste contact bespreken we jouw wensen. Of je nu een unieke maatwerk website of een van onze zorgvuldig ontworpen InStap website thema's kiest, wij zorgen dat jouw verwachtingen duidelijk zijn en lichten toe hoe we deze kunnen vervullen.

Offerte & Bevestiging.

Na ons overleg ontvang je een offerte, op maat gemaakt voor jouw maatwerk website. Bij een InStap website kan je gemakkelijk zelf de prijs berekenen. Bij instemming gaan we over naar de volgende stap.

Design & Conceptualisering.

Voor maatwerk creëren we een uniek ontwerp en vragen je feedback. Bij een instapwebsite selecteer je het gewenste thema uit onze eigen ontwerpen.

Ontwikkeling.

Nu brengen we jouw website tot leven. Of het nu gaat om het realiseren van het maatwerk ontwerp of het personaliseren van je gekozen thema, de technische aspecten worden nauwgezet uitgewerkt.

Integratie van Content.

Jouw content, zoals teksten, afbeeldingen en multimedia, wordt geïntegreerd, passend bij het design en de functionaliteit van jouw specifieke keuze.

Kwaliteitscontrole.

Voorafgaand aan de lancering, testen we uitvoerig. Of het nu een maatwerk site of instapmodel is, we garanderen topkwaliteit op alle apparaten.

De Lancering.

Na goedkeuring is het tijd om te gaan lanceren. Jouw website, uniek maatwerk of op basis van een van onze thema's, is nu online en toegankelijk voor iedereen.

Ondersteuning & Nazorg.

Na de lancering staan we klaar. Of je nu koos voor maatwerk of een instapmodel, we bieden ondersteuning, updates en verdere aanpassingen naar wens.
1
2
3
4
5
6
7
8

Waar wij mee werken.

Software.

WordPress logo
Logo Woocommerce
RankMath logo
Logo Mailchimp

Net uit de fabriek.

Ons werk.

Organited.

De kunst van organiseren, nu ook digitaal te ervaren. Organited, een persoonlijke organizer, biedt nu online oplossingen voor thuis, werk of persoonlijke behoeften. Hun website is een weerspiegeling van hun missie om rust, controle en efficiëntie te brengen in het dagelijks leven. Benieuwd hoe ze structuur en orde hebben geïntroduceerd in de digitale wereld? Ontdek hun aanpak en de transformatie naar een georganiseerde online aanwezigheid in onze uitgebreide case.

Klant aan het woord.

SLUX heeft mijn website ontwikkeld. Binnen een no time een helder en duidelijk concept. Het eindresultaat is perfect en kijk ik terug op een fijne samenwerking, een aanrader.

VH-Promotie.

Relatiegeschenken komen tot leven in het digitale tijdperk. VH-Promotie, met drie decennia ervaring, heeft nu een website die zowel hun geschiedenis als hun innovatieve kijk op branding viert. Elk geschenk, elke promotie en elk detail is nu binnen handbereik. Benieuwd hoe ze hun uitgebreide kennis en passie hebben verweven in een modern online platform? Duik in de case en ervaar hoe VH-Promotie hun merk opnieuw definieert in de digitale wereld.

VH-Promotie en VH-Training icon

Klant aan het woord.

Het Team van Slux is zeer betrokken en geduldig geweest met ons project. Ze weten precies datgene te vertalen met het maken van onze site waar we voor willen staan. De nazorg en betrokkenheid is professioneel. Het abonnement die we erbij genomen hebben is top. Geen omkijken meer. Ga zo door!

Project GvW

Rijschool Gijs van Wijk.

Maatwerk rijlessen ontmoeten maatwerk webdesign. Sinds hun oprichting heeft Rijschool Gijs van Wijk altijd gestreefd naar uitmuntendheid in hun vak. Die toewijding zien we nu ook in hun online aanwezigheid. Benieuwd hoe zij hun jarenlange ervaring en passie hebben geïntegreerd in een uniek digitaal platform? Ontdek het verhaal achter hun website en de rit naar digitaal succes in onze uitgebreide case.

Klant aan het woord.

Geen review beschikbaar.
JA! Financiele planning sfeer card

JA! Financiële Planning.

Financiële planning, een cruciaal aspect van ieders leven, vraagt om een deskundige touch. JA! Financiële Planning biedt nu niet alleen persoonlijke financiële oplossingen, maar ook een op maat gemaakte online ervaring. Met een AFM-vergunning en een breed scala aan diensten, is hun website het toonbeeld van financiële deskundigheid. Nieuwsgierig hoe ze hun expertise hebben getransformeerd naar een digitale omgeving? Ontdek hun verhaal en de financiële reis online in onze diepgaande case.

Klant aan het woord.

Met het maken van mijn Website ben ik via Dissabrand – Alicia Peters (huisstijl etc) terecht gekomen bij SLUX. Als eenmanszaak komt er best veel op je af om een goede duidelijke website op te zetten. Mijn werk is in de financiele advies wereld dus alles moet stipt zijn en kloppen binnen regels AFM. SLUX/Calvin heeft me prima op gang gehouden door dingen voor te werken, schema uit te zetten, Planning bewaken, foto’s bewerken, teksten controleren etc etc. Zeeer tevreden!

Project Bouwbedrijf Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden.

Bouwen gaat verder dan alleen stenen en cement. Bij Bouwbedrijf Van der Helden betekent het creëren van duurzame oplossingen die generaties lang meegaan. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1970, hebben ze nu een online platform dat hun vakmanschap en toewijding aan hoge kwaliteit weerspiegelt. Benieuwd hoe we hun rijke erfenis en expertise hebben vertaald naar een moderne website? Ontdek hun digitale reis en de bouwstenen van hun online succes in onze uitgebreide case.

Van der helden icoon

Klant aan het woord.

SLUX heeft onze bedrijfswebsite van Aannemersbouwbedrijf Van der Helden BV vernieuwd en daarbij absoluut een prachtig resultaat geleverd. Het project verliep erg soepel en professioneel. Wij raden SLUX zeer zeker aan!

Mr. Rob Stone

Mr. Rob Stone.

De Caribische smaken en sferen, nu geserveerd op het digitale platform. Mr. Rob Stone, een chefkok met een passie voor catering, heeft een online plek gecreëerd die net zo smaakvol is als zijn gerechten. Of het nu gaat om grootschalige events of intieme bijeenkomsten, zijn culinaire kunsten schitteren nu ook op het web. Wil je proeven van zijn digitale transformatie? Duik in het verhaal achter de website en ervaar hoe culinaire kunst en webdesign samenkomen in onze gedetailleerde case.

Mr. Rob Stone icon

Klant aan het woord.

Ik bestempel mezelf als een leek. Maar door de manier van benaderen, de goede en op maat gegeven uitleg/werkinstructies heb ik mij nooit als een leek gevoeld. Zo heb ik zelf ook het gevoel gekregen dat ik iets heb bij kunnen dragen aan het eindresultaat. Waar ik niet altijd snel en doortastend heb gehandeld heeft Slux dit wel gedaan. Zodoende ben ik altijd meegenomen of aangehaakt gebleven tijdens het proces. Het eindresultaat is top en past gevoelsmatig voor 100% zowel bij mij persoonlijk als bij mijn bedrijfsconcept. Thanks Slux, you did great!

Vanuit de wandelgangen.

Klantervaringen.

Robbert Blokland | Mr. Rob Stone
Lees verder
Ik bestempel mezelf als een leek. Maar door de manier van benaderen, de goede en op maat gegeven uitleg/werkinstructies heb ik mij nooit als een leek gevoeld. Zo heb ik zelf ook het gevoel gekregen dat ik iets heb bij kunnen dragen aan het eindresultaat. Waar ik niet altijd snel en doortastend heb gehandeld heeft Slux dit wel gedaan. Zodoende ben ik altijd meegenomen of aangehaakt gebleven tijdens het proces. Het eindresultaat is top en past gevoelsmatig voor 100% zowel bij mij persoonlijk als bij mijn bedrijfsconcept. Thanks Slux, you did great!
Evelien Pol | Organited
Lees verder
SLUX heeft mijn website ontwikkeld. Binnen een no time een helder en duidelijk concept. Het eindresultaat is perfect en kijk ik terug op een fijne samenwerking, een aanrader.
Rayen Bindraban | ReAT BV
Lees verder
Vanaf het eerste moment een goed gevoel, dit is verder gegroeid naarmate we verder samen werkten aan het voltooien van mijn website. Wordt meegedacht en komt zin afspraken altijd na.

Niet de onbelangrijkste vraag.

De kosten van een website bouwer in Amersfoort.

De kosten die komen kijken bij een website bouwer in Amersfoort kunnen aardig uiteenlopen. Zo betaal je doorgaans meer voor een ervaren professionele website bouwer dan iemand die het erbij doet op de zolderkamer. Hier merk je echter ook verschil in resultaat qua design of technische aspecten. Uiteindelijk is dit ook te merken in het aantal bezoekers en klanten vanuit je website. Pas hierop je verwachtingen aan.

Al goed, laten we kijken naar de kosten. We hebben een lijstje voor je gemaakt met gemiddelde geschatte kosten voor veelgebruikte onderdelen van een website gebaseerd op WordPress zonder geavanceerde online marketing. Naast het initiële ontwerp en de ontwikkeling moet je ook rekening houden met de kosten voor onderhoud, updates, SEO-strategieën en contentbeheer om je website up-to-date en relevant te houden.

Kies voor een partner die transparantie biedt in kosten en een duidelijk beeld geeft van wat je kunt verwachten, zodat je website een waardevol instrument wordt voor bedrijfsgroei. Wij drukken altijd op het hart om eerst goed te bedenken wat je zou willen en wat je daarvoor over hebt.

Vaste kosten website

Variabele kosten website

Wil jij een vrijblijvend gesprek om de kosten in kaart te brengen voor jouw website? Neem contact met ons op!

Website bouwer vindbaarheid zoekmachines SEO Amersfoort

Meer bezoekers met online marketing.

Een website bouwer die rekening houdt met online vindbaarheid.

Na het bouwen en lanceren van een goede website begint de volgende fase. Je wil bezoekers naar je websites krijgen zodat deze kunnen converteren naar klanten. Al onze websites zijn standaard voorzien van SEO op de bestaande pagina’s. Zo komen deze pagina’s al netjes in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en ben je hierop vindbaar. Echter is het vaak noodzakelijk om een andere vorm van marketing toe te passen om meer bezoekers aan te trekken. Bij SLUX hebben we drie vormen van online marketing om jou hoger te laten komen in Google:

SLUX helpt je graag bij het online groeien van jouw onderneming na de lancering van jouw website. 

Wij laten je niet aan je lot over.

Webcare: onderhoud en hosting voor jouw website.

Bij een website laten maken, staat kwaliteit en gemoedsrust voorop. Om deze kwaliteit te waarborgen, raden we sterk aan om gebruik te maken van onze webcare diensten. Deze zijn niet alleen ontworpen om je website optimaal te laten functioneren, maar het zorgt er ook voor dat jij je vooral bezig kan houden met jouw organisatie.

Wat omvat onze webcare?

  • Onderhoud: Een website die altijd actueel en soepel loopt. Wij regelen het voor je.

  • Hosting: Snelle en betrouwbare hosting zorgt ervoor dat jouw website altijd in de lucht is.

  • Beveiliging: Een veilige website is essentieel. We houden de wacht en zorgen voor up-to-date beveiliging.

  • Monitoring: Door het nauwlettend volgen van de statistieken van jouw website, sporen we tijdig problemen op en grijpen we in waar nodig.

Ons team zet zich volledig in voor jouw website. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar meer? Voel je vrij om contact met ons op te nemen of een kijkje te nemen bij onze webcare mogelijkheden.

Website bouwer webcare onderhoud hosting Amersfoort

Het vragenuurtje.

Veelgestelde vragen.

De tijd die nodig is om een website te ontwikkelen kan variëren afhankelijk van het type website en de complexiteit van de vereisten. Een eenvoudige InStap website kan binnen een paar dagen klaar zijn, terwijl een volledig op maat gemaakte website meerdere weken kan vergen. Wij zullen samen met jou een realistische tijdlijn opstellen gebaseerd op jouw specifieke behoeften.

Absoluut, we bouwen onze websites op gebruiksvriendelijke content management systemen WordPress. Je ontvangt training over hoe je inhoud kunt toevoegen en wijzigen. Voor complexere updates staan wij altijd klaar om je te ondersteunen.

Ja, het is essentieel dat je website op alle apparaten goed werkt. Wij zorgen ervoor dat jouw website responsief is en een optimale gebruikerservaring biedt op zowel desktops, tablets als smartphones.

We implementeren basis SEO-principes tijdens het bouwen van jouw website, inclusief optimalisatie van titels, metabeschrijvingen, en alt-teksten voor afbeeldingen. We kunnen ook geavanceerde SEO-diensten aanbieden om de online zichtbaarheid verder te verbeteren.

Wij bieden technische ondersteuning en onderhoudsplannen aan om ervoor te zorgen dat jouw website soepel blijft draaien. Dit is onderdel van onze webcare. In het geval van technische problemen zijn wij beschikbaar om snel te reageren en oplossingen te bieden.

Het kiezen voor een professionele website bouwer garandeert een hoogwaardige en professionele website die perfect aansluit bij de behoeften van je bedrijf. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om een website te bouwen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook effectief is in het bereiken van je doelstellingen online.

Door een website te laten bouwen door een ervaren website bouwer, krijg je toegang tot deskundig advies, hoogwaardige ontwerpen en technische ondersteuning. Dit resulteert in een professionele en effectieve online aanwezigheid die je helpt om je bedrijf te laten groeien en te gedijen in de digitale wereld.

Contact.