Wat is SKU?

SKU staat voor Stock Keeping Unit en is een unieke code die wordt gebruikt om een product in een voorraadsysteem te identificeren. SKU’s worden vaak gebruikt in winkels en online winkels om producten te kunnen traceren en te kunnen volgen.

Elk product heeft zijn eigen unieke SKU, die bestaat uit letters en cijfers. De SKU kan informatie bevatten over het product zelf, zoals het merk, het model, de kleur en de grootte. De SKU kan ook informatie bevatten over de locatie van het product in een magazijn of een winkel, of over de prijs en andere relevante details.

SKU’s worden gebruikt om ervoor te zorgen dat producten gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd en gevolgd in een voorraadsysteem. Ze zijn ook nuttig voor het bijhouden van voorraden en het beheren van bestellingen. SKU’s helpen ook om ervoor te zorgen dat producten gemakkelijk kunnen worden opgespoord in een voorraadsysteem en dat er geen verwarring is over welk product bedoeld wordt.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.