Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, of zoekmachineoptimalisatie. Het is een verzameling van technieken en strategieën die worden gebruikt om de zichtbaarheid van een website te verbeteren in de organische zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google.

Bij SEO wordt gekeken naar de technische aspecten van een website, de inhoud van de website en de manier waarop de website wordt gepromoot, om de kwaliteit en relevantie van de website te verbeteren voor zoekmachines. Doel van SEO is om ervoor te zorgen dat een website hoger in de zoekresultaten van een zoekmachine verschijnt voor relevante zoekwoorden of zoektermen.

SEO kan op verschillende manieren worden toegepast, zoals door het optimaliseren van de technische opbouw van de website, het creëren van kwalitatief hoogwaardige en relevante inhoud en het verkrijgen van kwalitatief hoogwaardige links van andere websites. Het doel van SEO is om ervoor te zorgen dat een website beter wordt gevonden door zoekmachines en dat deze meer bezoekers naar de website trekt.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.