Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising, of zoekmachine adverteren. Het is een vorm van online marketing waarbij adverteerders betalen om hun advertenties weer te geven in de zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google.

Bij SEA kopen adverteerders zoekwoorden of zoektermen waarop ze willen adverteren. Als iemand een zoekopdracht invoert met een van deze zoekwoorden, zullen de advertenties van de adverteerder boven of naast de organische zoekresultaten worden weergegeven. Adverteerders betalen alleen wanneer iemand op hun advertentie klikt, wat bekend staat als cost-per-click (CPC).

SEA is een effectieve manier om snel bezoekers naar een website te krijgen en om specifieke doelgroepen te bereiken. Het is echter wel belangrijk om een goede strategie te hebben en om regelmatig de resultaten te meten om ervoor te zorgen dat de advertentiecampagne effectief is.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.