Wat is RSS-feed?

RSS (Really Simple Syndication) is een standaardformaat voor het publiceren van regelmatig bijgewerkte inhoud, zoals nieuwsartikelen, blogposts of videosequenties. Een RSS-feed is een manier om deze inhoud te volgen door middel van een speciaal formaat dat bekend staat als een RSS-bestand of een RSS-feed.

RSS-feeds kunnen worden gebruikt om mensen op de hoogte te houden van de nieuwste inhoud op een website of om de inhoud van verschillende websites te bundelen in één centrale feed. RSS-feeds kunnen worden gelezen met behulp van een RSS-reader, een speciale software- of webapplicatie die is ontworpen om RSS-feeds te beheren. Er zijn verschillende RSS-readers beschikbaar, zowel als desktopapplicaties als als webapplicaties.

RSS-feeds zijn een handige manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste inhoud op een website of om de inhoud van verschillende websites te volgen zonder de websites individueel te hoeven bezoeken. Het is echter belangrijk om te onthouden dat niet alle websites een RSS-feed hebben en dat sommige RSS-feeds mogelijk niet altijd up-to-date zijn.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.