Wat is Remarketing?

Remarketing is een vorm van online adverteren waarbij een adverteerder bezoekers van zijn of haar website of app herinnerd aan zijn of haar producten of diensten door middel van gerichte advertenties te laten zien op andere websites of apps die de bezoekers bezoeken. Remarketing kan worden uitgevoerd door middel van display advertenties, zoekadvertenties of social media-advertenties.

Remarketing werkt door middel van het plaatsen van een stukje code op een website of app, waarmee bezoekers kunnen worden gemarkeerd en opgeslagen in een lijst. Wanneer deze bezoekers andere websites of apps bezoeken die deel uitmaken van het remarketingnetwerk van de adverteerder, kunnen ze gerichte advertenties zien die zijn afgestemd op hun interesses of hun voorgaande interacties met de website of app van de adverteerder.

Remarketing kan een effectief middel zijn om bezoekers terug te brengen naar een website of app en om hen te converteren tot klanten. Het kan ook helpen om de merkbekendheid te verhogen en om het bereik van een advertentiecampagne te vergroten. Het is belangrijk om te onthouden dat remarketing alleen werkt voor bezoekers die toestemming hebben gegeven om te worden gemarkeerd en dat remarketing moet worden geregeld volgens de wetgeving op het gebied van gegevensbescherming en privacy.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.