Wat is Redesign?

Redesign of heraanpassen verwijst naar het proces waarbij een bestaand product, systeem of dienst wordt herzien en verbeterd om beter te voldoen aan de behoeften van de gebruikers of om beter te concurreren op de markt. Redesign kan betrekking hebben op verschillende aspecten van een product, zoals het uiterlijk, de functionaliteit, de gebruiksvriendelijkheid, de prestaties of de duurzaamheid.

Redesign kan worden uitgevoerd om een aantal redenen, zoals om de prestaties van een product te verbeteren, om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen, om het aantrekkelijker te maken voor nieuwe doelgroepen of om het te moderniseren. Het kan ook worden gedaan om te voldoen aan nieuwe wetgeving of om te reageren op veranderende marktomstandigheden.

Om een product of dienst te redesignen, kunnen verschillende stappen worden gevolgd, zoals het verzamelen van feedback van gebruikers, het analyseren van marktonderzoek en het ontwerpen van prototypes. Het redesign-proces kan ook betrekking hebben op de productie- of dienstverleningprocessen om ervoor te zorgen dat het nieuwe product of de nieuwe dienst efficiënt en duurzaam kan worden geproduceerd of aangeboden.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.