Wat is Pop up?

Een pop-up is een klein venster dat automatisch opent wanneer een gebruiker een website bezoekt of op een bepaalde link klikt. Pop-ups kunnen verschillende soorten informatie bevatten, zoals advertenties, aanbiedingen, nieuwsberichten of andere inhoud.

Pop-ups kunnen worden gebruikt om gebruikers te informeren over nieuwe producten, diensten of aanbiedingen, of om hen te wijzen op andere delen van de website. Pop-ups kunnen ook worden gebruikt om gebruikers te vragen om hun e-mailadres of andere informatie op te geven, of om hen te vragen om een enquête in te vullen of om deel te nemen aan een wedstrijd.

Sommige mensen vinden pop-ups vervelend omdat ze onverwachts verschijnen en omdat ze de gebruikerservaring op een website kunnen verstoren. Daarom kunnen pop-ups ook een negatief effect hebben op de beleving van een website door gebruikers en op de reputatie van een bedrijf. Daarom is het belangrijk om pop-ups zorgvuldig te gebruiken en ervoor te zorgen dat ze relevant zijn voor de doelgroep van de website.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.