Wat is Placeholder?

Een placeholder is een tijdelijke opvulling of aanduiding voor een plaats waar iets later kan worden ingevoerd of opgegeven. Placeholders kunnen worden gebruikt in verschillende contexten, zoals in documenten, formulieren, websites of andere tools waarbij gebruikers gegevens moeten invoeren.

In documenten of formulieren kan een placeholder worden gebruikt om aan te geven dat er op een bepaalde plaats iets moet worden ingevoerd. Bijvoorbeeld, in een formulier kan een placeholder worden gebruikt om aan te geven dat een gebruiker zijn naam moet invoeren op een bepaalde plaats.

In websites of apps kan een placeholder worden gebruikt om te laten zien hoe iets eruit zou zien of om te laten zien wat er op een bepaalde plaats moet worden ingevoerd. Bijvoorbeeld, in een zoekveld op een website kan een placeholder worden gebruikt om te laten zien hoe een gebruiker een zoekterm kan invoeren.

Placeholders kunnen ook worden gebruikt om te laten zien hoe iets eruit zou zien voordat het is gepersonaliseerd of voordat er definitieve gegevens zijn ingevoerd. Ze kunnen helpen om gebruikers te begeleiden bij het invoeren van gegevens en om ervoor te zorgen dat ze begrijpen wat er van hen wordt verwacht.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.