Wat is Pillar page?

Pillar pages zijn centrale, informatieve webpagina’s die worden gebruikt om de basis te vormen van een contentstrategie voor een website. Pillar pages bevatten uitgebreide informatie over een bepaald onderwerp en zijn bedoeld om als hub te dienen voor verwante, aanvullende informatie op de website.

Pillar pages worden vaak gebruikt in combinatie met clusterpagina’s, die verwante informatie bevatten die specifiek is voor een bepaald onderdeel van het onderwerp op de pillar page. Door deze structuur te gebruiken, kan een website een diepgaande, gedetailleerde behandeling geven van een bepaald onderwerp, terwijl tegelijkertijd de navigatie en het ontdekken van informatie op de website gemakkelijk worden gemaakt voor bezoekers.

Pillar pages zijn een effectief hulpmiddel voor SEO (zoekmachineoptimalisatie) omdat ze helpen om de relevantie van een website voor specifieke zoekwoorden te verhogen en om de autoriteit van de website te versterken. Ze kunnen ook helpen om bezoekers te converteren tot klanten of om hen te leiden naar andere delen van de website.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.