Wat is PDF?

PDF (Portable Document Format) is een bestandsindeling die wordt gebruikt om documenten op te slaan en te delen. PDF’s worden gebruikt om ervoor te zorgen dat documenten er op elk apparaat hetzelfde uitzien, ongeacht het type of het merk van het apparaat of het besturingssysteem dat wordt gebruikt.

PDF’s bevatten alle benodigde gegevens om een document weer te geven, inclusief tekst, afbeeldingen, koppen, voetnoten en andere elementen. PDF’s kunnen ook interactieve elementen bevatten, zoals links, knoppen en formulieren.

Er zijn verschillende manieren om PDF’s te maken, zoals door gebruik te maken van speciale software of door een bestaand document te converteren naar PDF. Er zijn ook verschillende manieren om PDF’s te bekijken of te bewerken, zoals door gebruik te maken van een PDF-viewer of door een PDF te converteren naar een ander bestandsformaat.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.