Wat is Paginaweergave?

Een paginaweergave, ook wel bekend als een pageview, is een meting die wordt gebruikt om aan te geven hoe vaak een bepaalde webpagina is bekeken door bezoekers van een website. Een paginaweergave wordt meestal geregistreerd wanneer een bezoeker de webpagina opent in een browser of wanneer een bezoeker op een link klikt om naar de pagina te gaan.

Paginaweergaves worden vaak gebruikt als een manier om te meten hoe populair een website is of om te bepalen hoe vaak bepaalde webpagina’s worden bekeken. Ze kunnen ook worden gebruikt om te meten hoe effectief bepaalde marketingcampagnes zijn of om te bepalen hoeveel mensen bepaalde advertenties zien.

Paginaweergaves kunnen worden gemeten met behulp van verschillende tools, zoals Google Analytics of andere webanalyse-software. Het is belangrijk om te onthouden dat paginaweergaves alleen een indicatie geven van hoe vaak een pagina is bekeken en dat ze geen informatie geven over hoe lang bezoekers op een pagina blijven of hoe relevant de pagina is voor hen.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.