Wat is Meta tags?

Meta tags zijn kleine stukjes tekst die worden toegevoegd aan de HTML-code van een webpagina, en die informatie bevatten over de inhoud van de pagina. Ze worden gebruikt door zoekmachines om te begrijpen wat de pagina gaat behandelen, en om de pagina te classificeren in hun zoekresultaten. Er zijn verschillende soorten meta tags, waaronder meta-titel, meta-omschrijving en meta-keywords.

Meta-titel: dit is de titel van de webpagina, die wordt weergegeven in de zoekresultaten van een zoekmachine.

Meta-omschrijving: dit is een korte omschrijving van de inhoud van de webpagina, die wordt weergegeven in de zoekresultaten van een zoekmachine.

Meta-keywords: dit zijn een aantal relevante woorden of zinnen die worden gebruikt om de inhoud van de webpagina te beschrijven. Deze worden niet altijd weergegeven in de zoekresultaten, maar kunnen wel gebruikt worden door zoekmachines om de pagina te classificeren.

Meta tags zijn belangrijk voor SEO (Search Engine Optimization), omdat ze kunnen helpen om de webpagina beter te laten scoren in de zoekresultaten van een zoekmachine. Het is daarom belangrijk om goed nagedacht te hebben over wat voor meta tags je toevoegt aan een webpagina.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.