Wat is Long term keywords?

Long tail keywords zijn specifieke, langere zoekwoorden of zinnen die worden gebruikt in zoekmachines. Ze zijn genoemd “long tail” omdat ze vaak langer zijn dan traditionele zoekwoorden en omdat ze vaak minder zoekvolume hebben. Long tail keywords zijn vaak meer specifiek en gerichter dan bredere, kortere zoekwoorden en kunnen daarom nuttig zijn voor het gerichtere verkeer naar een website.

Long tail keywords kunnen worden gebruikt in SEO (zoekmachineoptimalisatie) om ervoor te zorgen dat een website hoog rankt voor specifieke, langere zoektermen die relevant zijn voor de content op de website. Ze kunnen ook helpen om de conversie op een website te verhogen, omdat bezoekers die met behulp van long tail keywords naar de website komen vaak al gerichter zijn en meer interesse hebben in de aangeboden producten of diensten.

Voorbeelden van long tail keywords zijn “katoenen t-shirts voor mannen met korte mouwen” of “beste restaurants met uitzicht op de oceaan in Californië”.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.