Wat is LinkedIn?

LinkedIn is een professioneel social mediaplatform dat is ontworpen om professionals met elkaar te verbinden en om zakelijke contacten op te doen. Het platform biedt gebruikers de mogelijkheid om hun professionele profielen aan te maken, om verbinding te maken met andere professionals in hun industrie of vakgebied en om deel te nemen aan groepen en discussies rondom professionele onderwerpen.

LinkedIn is populair onder professionals die op zoek zijn naar nieuwe werkgelegenheid, die willen netwerken met andere professionals in hun vakgebied of die op zoek zijn naar zakelijke kansen. Het platform biedt ook tools en resources om professionals te helpen bij het opbouwen van hun professionele merk en om zichzelf te presenteren aan potentiële werkgevers of zakenpartners.

LinkedIn is opgericht in 2002 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste professionele social mediaplatforms ter wereld, met miljoenen gebruikers over de hele wereld. Het is eigendom van Microsoft sinds 2016.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.