Wat is iDEAL?

iDEAL is een online betaalmethode in Nederland waarmee consumenten betalingen kunnen doen aan webshops en andere online aanbieders. iDEAL is een veilige en gemakkelijke manier om online betalingen te doen, omdat het gebruikmaakt van de beveiligde omgeving van de bank van de koper.

Om met iDEAL te betalen, selecteert de koper eerst iDEAL als betaalmethode bij de webshop of online aanbieder. Vervolgens wordt de koper doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van zijn of haar bank, waar de betaling kan worden gedaan. De betaling wordt vervolgens direct verwerkt en de koper ontvangt een bevestiging van de betaling.

iDEAL is een populaire betaalmethode in Nederland en wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken. Het is een gemakkelijke en veilige manier om online betalingen te doen, zonder dat de koper zich hoeft te registreren of persoonlijke gegevens hoeft op te geven.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.