Wat is Conversiepaden?

Conversiepaden zijn de stappen die een gebruiker neemt op een website of ander digitaal platform om een bepaald doel te bereiken, zoals het doen van een aankoop, het invullen van een contactformulier, of het aanmelden voor een nieuwsbrief.

Een conversiepad kan bestaan uit verschillende stappen, zoals het bezoeken van een homepage, het bekijken van productpagina’s, het toevoegen van items aan een winkelwagentje, en het afrekenen van de aankoop. Elke stap in het conversiepad kan een punt zijn waar gebruikers afhaken, en het is de taak van de website-eigenaar om ervoor te zorgen dat de gebruikers zo efficiënt mogelijk naar het doel van de website kunnen navigeren.

Door het analyseren van conversiepaden, kunnen website-eigenaren inzicht krijgen in waar gebruikers afhaken en waar verbeterpunten zijn in de gebruikerservaring. Dit kan helpen om de prestaties van de website te verbeteren en om ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijker het doel van de website kunnen bereiken.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.