Wat is Bounce?

Bounce kan worden gebruikt als een werkwoord om te verwijzen naar het terugsturen van iets, zoals het terugsturen van een e-mail of het terugsturen van een bal.

In de context van online marketing kan bounce ook worden gebruikt als een zelfstandig naamwoord om te verwijzen naar het percentage bezoekers van een website dat de website verlaat zonder andere pagina’s te bekijken. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als een bezoeker de website bezoekt via een zoekmachine, maar niet tevreden is met de informatie op de landingspagina en de website daarom verlaat zonder verder te klikken. Een hoge bounce rate kan wijzen op een laagwaardige of onrelevant landingspagina, of op een slecht ontworpen website. Een lage bounce rate kan wijzen op een hoogwaardige of relevante landingspagina, of op een goed ontworpen website die aantrekkelijk is voor bezoekers. Het meten van de bounce rate kan helpen om de prestaties van een website te verbeteren en om te bepalen of de marketinginspanningen effectief zijn.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.