Wat is Black Hat SEO?

Black hat SEO is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar praktijken die gericht zijn op het verhogen van de ranking van een website in de zoekresultaten van een zoekmachine, maar die in strijd zijn met de richtlijnen of het beleid van de zoekmachine. Black hat SEO-praktijken zijn vaak gericht op het manipuleren van de ranking van een website, in plaats van op het verbeteren van de kwaliteit of relevantie van de website voor gebruikers. Black hat SEO-praktijken kunnen onder andere bevatten:

  • Het kopen of verkopen van links naar een website om de autoriteit van de website te verhogen
  • Het verbergen van bepaalde woorden of links op een website om de ranking van de website te verhogen
  • Het gebruik van automatische software om links naar een website te plaatsen

Black hat SEO-praktijken kunnen leiden tot een afname van de ranking of tot het verbannen van een website uit de zoekresultaten van een zoekmachine, als deze praktijken worden opgemerkt. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat een website wordt geoptimaliseerd met behulp van witte hat SEO-praktijken, die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit en relevantie van de website voor gebruikers.

Dit begrip delen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website of wil jij groeien met online marketing? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een advies aan. Wij nemen contact met je op!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Contact.