Handleiding.

Hoe wijzig of reset ik mijn wachtwoord voor mijn e-mail?

Ben je jouw wachtwoord voor je e-mail kwijt geraakt? Of heb je het gevoel dat anderen jouw wachtwoord hebben achterhaald? Dat is natuurlijk nooit fijn! Wij helpen je graag met het resetten of wijzigen van jouw wachtwoord en vertellen je in deze handleiding hoe je dit moet doen. 

Wij kunnen jouw wachtwoord veranderen voor een e-mailaccount als dit nodig blijkt te zijn. Stuur ons hiervoor een verzoek naar info@slux.nl via een ander e-mailadres of bel ons op! Je krijgt hierbij wel een controle vraag om ervoor te zorgen dat vreemden niet zomaar jouw wachtwoorden kunnen wijzigen of resetten bij ons. Wij zullen hierna het wachtwoord resetten of wijzigen en de gegevens toesturen naar het door jou aangegeven e-mailadres. Wanneer je een e-mail hebt gestuurd dan sturen we de gegevens naar het adres waarvandaan je het bericht hebt verstuurd. Je zal wel op elk apparaat opnieuw het wachtwoord moeten invullen om weer emails op te halen en te versturen. 

Let wel op: Je kan alleen de wachtwoorden voor je e-mailaccount wijzigen of resetten als je jouw website of webshop bij ons host.

Gerelateerde handleidingen.

Hoe je e-mail instellen op een iPhone of iPad?

Hoe je e-mail instellen op een Android toestel?

Hoe stel je een e-mail account in op je MacBook Mail app?

Contact.

Feedback handleiding

Het kan zijn dat handleidingen verouderen wanneer software is ge-update. Wanneer je dit ontdekt horen wij dat graag, zodat wij de handleidingen weer kunnen updaten. Bedankt dat je de tijd neemt om dit aan ons door te geven!