Meer dan een cadeautje.

VH-Promotie.

VH-Promotie is een vooraanstaande leverancier van relatiegeschenken en promotiemateriaal met een indrukwekkende staat van dienst die zich uitstrekt over heel Nederland. Met drie decennia aan ervaring in de branche heeft VH-Promotie zich gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven die hun merk willen versterken en een blijvende indruk willen achterlaten. Hun uitgebreide assortiment, gecombineerd met hun diepgaande kennis en passie voor kwaliteit, maakt VH-Promotie tot een voor de hand liggende keuze voor organisaties die streven naar het beste in promotie en branding.

Het wensenlijstje.

Over de case.

VH-Promotie had specifieke vereisten voor hun online aanwezigheid als specialist in relatiegeschenken. De kleuren en het logo werden in samenspraak bepaald, waarbij donkerblauw, oranje en een vleugje groen de voorkeurskleuren waren. Het platform moest bezoekers uit verschillende branches in staat stellen om relevante artikelen snel te vinden. Een geïntegreerde webshop was essentieel, evenals een functie waarmee klanten eenvoudig een afspraak met een adviseur kunnen plannen. Een blogsectie, gericht op SEO, was ook een vereiste.

VH-Promotie project

Van het huis.

Huisstijl.

VH-Promotie logo

Fontface: Poppins.

Modern, geometrisch, ronde vormen, open, veelzijdig, minimalistisch, duidelijk, strakke lijnen, uniformiteit, neutraal, uitnodigend, hedendaags, Indiase oorsprong, breed gebruik, helder, onderscheidend en evenwichtig.

Kleurpallet.

Kleurenpalet VH-Promotie

Één voor in de boeken.

Resultaat.

VH-Promotie website

Klant aan het woord.

Het Team van Slux is zeer betrokken en geduldig geweest met ons project. Ze weten precies datgene te vertalen met het maken van onze site waar we voor willen staan. De nazorg en betrokkenheid is professioneel. Het abonnement die we erbij genomen hebben is top. Geen omkijken meer. Ga zo door!

VH-Promotie en VH-Training icon
Jos van Haaren
VH-Promotie

Loeren bij de buren.

Live bekijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we hebben gecreëerd? We zijn trots op het resultaat van deze op maat gemaakte website en willen dit graag met je delen. Door te klikken op de onderstaande knop kun je zelf ervaren hoe de website geworden is. Laat je inspireren en bekijk het nu!

Rondkijken kan geen kwaad.

Andere cases.

Organited.

ReAT.

OrganizeWise.

VH-Training.

Rijschool Gijs van Wijk.

Dissabrand.

JA! Financiële Planning.

Bouwbedrijf Van der Helden.

Sem Facade.

Contact.