Van alle pijntjes af.

ReAT.

ReAT, met drie strategisch gelegen locaties in de regio Amsterdam, heeft zich gevestigd als een vooraanstaande fysiotherapiepraktijk. Als specialist in Revalidatie Advies en Training, heeft het team van ongeveer tien deskundige professionals een indrukwekkend trackrecord opgebouwd in het behandelen van patiënten, inclusief topsporters. Door de jaren heen hebben zij veel atleten bijgestaan in hun revalidatietraject, wat getuigt van hun expertise en het vertrouwen dat ze in de sportwereld genieten. Of het nu gaat om preventief advies, intensieve revalidatietraining of gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg, ReAT staat synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en excellente zorg.

Het wensenlijstje.

Over de case.

Met hun erkende expertise in topsportbegeleiding en een recente uitbreiding van diensten naar bedrijven en particulieren, voelde Reat de noodzaak om hun verouderde website te moderniseren. Het was belangrijk voor hen om de oorspronkelijke structuur van de site te behouden, maar met een vernieuwd en hedendaags design. De kleuren van hun logo, groen en blauw, moesten centraal staan in dit nieuwe ontwerp. Daarnaast was er een nadrukkelijke wens om de website geoptimaliseerd te hebben voor mobiele apparaten, een functionaliteit die eerder ontbrak.

Project ReAT

Van het huis.

Huisstijl.

Logo ReAT

Fontface: Poppins.

Modern, geometrisch, ronde vormen, open, veelzijdig, minimalistisch, duidelijk, strakke lijnen, uniformiteit, neutraal, uitnodigend, hedendaags, Indiase oorsprong, breed gebruik, helder, onderscheidend en evenwichtig.

Kleurpallet.

Kleurenpalet ReAT

Één voor in de boeken.

Resultaat.

ReAT website

Klant aan het woord.

Vanaf het eerste moment een goed gevoel, dit is verder gegroeid naarmate we verder samen werkten aan het voltooien van mijn website. Wordt meegedacht en komt zin afspraken altijd na.

Rayen Bindraban
ReAT

Loeren bij de buren.

Live bekijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we hebben gecreëerd? We zijn trots op het resultaat van deze op maat gemaakte website en willen dit graag met je delen. Door te klikken op de onderstaande knop kun je zelf ervaren hoe de website geworden is. Laat je inspireren en bekijk het nu!

Rondkijken kan geen kwaad.

Andere cases.

Bouwbedrijf Van der Helden.

VH-Promotie.

Sem Facade.

Numberwise.

Dissabrand.

VH-Training.

Rijschool Gijs van Wijk.

Mr. Rob Stone.

Organited.

Contact.