Voor rust en controle in chaos.

Organited.

Organited staat bekend als dé expert in persoonlijke organisatie, of het nu gaat om thuis, op het werk of op persoonlijk vlak. Met een heldere aanpak helpt Organited individuen en bedrijven controle te krijgen over hun omgeving en routines, waardoor een gevoel van rust en efficiëntie ontstaat. In een wereld vol afleiding en chaos biedt Organited de tools en inzichten om de ruimte en tijd opnieuw te claimen, waardoor men zich kan concentreren op wat echt belangrijk is. Voor iedereen die streeft naar meer orde, focus en balans in hun leven, is Organited de go-to partner voor het transformeren van hun dagelijkse leven en werkprocessen.

Het wensenlijstje.

Over de case.

Organited wilde een website die haar unieke stijl en aanpak weerspiegelde. De foto’s die ze aanleverde toonden duidelijk een voorkeur voor de kleuren goud en beige, en een kenmerkende steenachtige stijl. Deze elementen moesten centraal staan in het ontwerp. Daarnaast was het belangrijk dat de website een blogfunctie had, voor het delen van haar expertise en tips. Op elke pagina moest contact opnemen eenvoudig zijn, en de gehele site moest een persoonlijke touch hebben die aansluit bij haar vak als personal organizer.

Van het huis.

Huisstijl.

Organited

Fontface: Poppins.

Modern, geometrisch, ronde vormen, open, veelzijdig, minimalistisch, duidelijk, strakke lijnen, uniformiteit, neutraal, uitnodigend, hedendaags, Indiase oorsprong, breed gebruik, helder, onderscheidend en evenwichtig.

Kleurpallet.

Kleurenpalet Organited

Één voor in de boeken.

Resultaat.

Organited website

Klant aan het woord.

SLUX heeft mijn website ontwikkeld. Binnen een no time een helder en duidelijk concept. Het eindresultaat is perfect en kijk ik terug op een fijne samenwerking, een aanrader.

Evelien Pol
Organited

Loeren bij de buren.

Live bekijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we hebben gecreëerd? We zijn trots op het resultaat van deze op maat gemaakte website en willen dit graag met je delen. Door te klikken op de onderstaande knop kun je zelf ervaren hoe de website geworden is. Laat je inspireren en bekijk het nu!

Rondkijken kan geen kwaad.

Andere cases.

Numberwise.

Rijschool Gijs van Wijk.

Sem Facade.

OrganizeWise.

Dissabrand.

JA! Financiële Planning.

Bouwbedrijf Van der Helden.

VH-Training.

Mr. Rob Stone.

Contact.